Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový Nissan Juke se blíží, podívejte se na poslední ukázku před premiérou

Ondřej Mára
Diskuze (15)

Premiéra nové generace Nissanu Juke je téměř na spadnutí, automobilka se tak nebojí odhalit podstatně více detailů.

Nissan sice již v minulosti poodhalil pár zajímavých náznaků designu nové generace modelu Juke, v novém desetisekundovém klipu však ukazuje podstatně více detailů z různých stran a úhlů. Doporučujeme však během videa nemrkat, jinak vám všechno zajímavé uteče.

V přední části je dobře patrná maska chladiče v tradičním stylu V-Motion, rámovaná úzkými pruhy světel denního svícení s LED technologií, které již tentokrát nevystupují nad kapotu. Na první pohled tak Juke nabídne světelný podpis shodný se zbytkem modelové palety, tedy alespoň dokud nerozsvítí hlavní kulaté světlomety v nárazníku, které se kromě nevšedního tvarování se třemi segmenty zřejmě pochlubí i LED technologií.

Při pohledu na zadní část se zdá, že se Nissan zbavil charakteristických lamp ve tvaru bumerangu, které vždy připomínaly zadní lampy sportovního kupé 370Z. Místo nich můžeme v ukázce zahlédnout celkem tradiční lampy s horizontálními červenými pruhy LED diod.

V záběru se mihne také C-sloupek, na kterém můžeme vidět dvoubarevné lakování karoserie. Zůstává však otázkou, zda Nissan opět zakomponuje kliku zadních dveří do jejich zadního rohu, nebo tentokrát použije tradiční řešení. Velice dobře je vak vidět spoiler nad pátými dveřmi, který prodlužuje střechu a přidá vozu na sportovnosti.

Video se připravuje ...

Automobilka již navíc v minulosti potvrdila, že nová generace modelu Juke povyroste, v jejích podbězích se objeví 19 palcová litá kola a nebude chybět ani moderní technologie semi-autonomního asistenta řízení Nissan ProPILOT. Pohonné jednotky jsou sice stále předmětem spekulací, nejčastěji se však hovoří o 1.0 a 1.3 litrových benzínových motorech a 1.5 litrovém dieselu. Na vrcholu nabídka by pak měl stanout přeplňovaný 1.6 litrový motor, který má vozu zajistit přes 200 koní.

Ondřej Mára
Diskuze (15)

Doporučujeme

Avatar - lamal
3. 9. 2019 09:09
Re: Juke
tak tak
Avatar - Jenik3
2. 9. 2019 20:49
Re: Juke
Cas teprve ukaze. 1.2 TCE se taky nazacatku povedla, a pak to bylo vice podvedla.
Avatar - Jenik3
2. 9. 2019 20:45
Re: Juke
1.6T se odebrala do vecnych lovist. Uz ani v xtralu neni a misto toho dostala krabice 1.33
Avatar - lamal
2. 9. 2019 17:33
Re: Juke
bez debát a 0.9tce to nezachránil... 1.5dci tak bola taka normalna (z pohladu funkcnosti) byt dieslova motorizacia
Avatar - xxc
2. 9. 2019 17:31
Re: Juke
Micra budovala predaje s 1.0 sce, co bol slaby aj v twingu a akceleraciu mal nejak 17 s z 0 na 100. To aj mna, ako milovnika slabych motorov, odradilo :-)