Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche Macan přistiženo bez kamufláže

Michal Fokt
Diskuze (5)
Testovací tým Porsche si asi myslel, že když padne tma, není už třeba nové SUV nijak dál maskovat. Byl to omyl...

Od oficiální premiéry nového SUV Macan značky Porsche nás prý dělí ještě téměř rok, jeho premiéra se totiž údajně nechystá na březnovou Ženevu, čemuž by napovídala dosavadní četnost pozorování auta v běžném provozu, ale až v září 2013 na autosalonu ve Frankfurtu. O to překvapující je, že špionážní kameraman zachytil na benzinové stanici zcela nemaskovaný prototyp Macanu a to ne někde v pustině Latinské Ameriky, ale přímo ve Stuttgartu!

Za takovou chybu by měly někde padat hlavy, pokud se ovšem nejedná o zrežírovanou špionáž s cílem povzbudit zájem médií i veřejnosti o menšího sourozence cayennu a protože kamuflovaných fotek a videí už jsme viděli spoustu, přičemž ty nejlepší letos v létě a bylo třeba trošku "přitvrdit".

Špionážní video ukazuje, že to, co jsme považovali za maskovací fólii předních světlometů nejspíš žádné maskování není a takto opravdu budou přední světlomety nakonec vypadat. Co se zadních svítilen týče, tam fólie pouze minimálním odstupem kopíruje skutečný tvar krycích světel, zdá se tedy, že nás nové Porsche Macan už nemá čím překvapit, s výjimkou tvaru odrazek v zadním nárazníku.

Michal Fokt
Diskuze (5)
28. 11. 2012 09:03
Re: Zavádějící titulek
Už z úvodní fotky je jasné, že jde o kamufláž. Myslel jsem, že největšími experty jsou Bureš s Pavlůskem. Zdá se, že se v redakci předhání, kdo napíše větší volovinu.
Avatar - šmoula nešika
27. 11. 2012 17:37
Re: Zavádějící titulek
První pohled - hodně řečí pro nic, vždyť to vypadá jako Cayenne.
Pohled z videa - aha ona je tam kamufláž!!!
Takže tu zase máme klamání čtenářů... ACZ má další zářez.
Avatar - šmoula nešika
27. 11. 2012 17:33
Re: bez?
Myslíš ten s tou Octávkou??? Tam jsem ale nevěděl, jestli se mám smát nebo brečet od začátku až do konce. [odkaz] Nebo třeba z tohodle jsem smíchy málem spadl pod stůl. [odkaz] Zkrátka na spy fotos Lukáše Vaverky nikdo nemá... >:-[]
27. 11. 2012 17:00
Zavádějící titulek
To opravdu nemáte o čem psát? Není lepší na titulní stránce zopakovat vícekrát starší test, video, než tam cpát zavádějící informace? Auto je samozřejmě polepené od zadu dopředu a o podobě to neříká nic. Na YT jsou desítky videí se stejnou kamufláží...

Takže ve Stuttgartu žádné hlavy padat nebudou, začněte si radši sypat popel na vlastní hlavu..
Avatar - twistedTSD
27. 11. 2012 16:55
bez?
Tohle už je druhý článek, kde se nadšeně píše o autě "zcela nemaskovaném", ačkoli na videu je evidentně maskované auto.