Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Trucks představil nový TruckSimulator

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost Renault Trucks uvedla aplikaci, umožňující široké veřejnosti vyzkoušet si prostřednictvím hry provoz nákladního vozidla v jeho přirozeném prostředí.

Nový TruckSimulator společnosti Renault Trucks nabízí hráčům možnost volby z různých prostředí provozu a následně ze zástupců nové generace svých hlavních modelových řad, splňujících emisní normu Euro 6, jejichž premiéra se odehrála v létě loňského roku.

Prvním krokem je výběr již zmiňovaného prostředí, v němž se chce hráč se svým nákladním Renaultem pohybovat. S tím souvisí druh zvolených úkolů.

Například v případě dálkové silniční dopravy je cílem dosáhnout co nejvyšší možné rychlosti v rámci povolených limitů a zároveň udržet spotřebu paliva na co nejnižší úrovni.

Pokud se hráč rozhodne pro vyzkoušení svých řidičských schopností ve stavebnictví, pak musí při jízdě v terénu dbát především na udržení celého nákladu na korbě svého vozidla.

Další z možností je rozvážkový provoz, kdy je úkolem hráče dodávka zboží v městském prostředí, kde musí především respektovat nejrůznější příkazy pro provoz v zastavěné oblasti a dodržovat omezení rychlosti.

TruckSimulator nabízí hráčům ve výše zmíněných prostředích nejnovější modely značky Renault Trucks, z nichž stejně jako v reálném světě je pro dálkovou silniční dopravu určena řada T, pro stavebnictví je k dispozici řada Ca těžká řada K, zatímco pro rozvážkový provoz je připravena řada D.

Nový TruckSimulator od společnosti Renault Trucks je pro smartphony k dispozici zdarma na App Store a Google Play

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)