Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Trucks představuje Master v provedení Red Edition

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)

Renault Trucks u příležitostí představení modernizované řady lehkých užitkových vozidel Master nabídne provedení Red Edition s nadstandardní výbavou.

Renault Master, který jako jediná modelová řada propojuje nabídku značek Renault a Renault Trucks, se v rámci modernizace dočkal kompletního přepracování předních partií a nové palubní desky. Další novinky se týkají rozšíření nabídky asistenčních systémů a rovněž přepracovaného vznětového motoru 2,3 dCi.

Renault Trucks při uvedení na trh nabídne modernizovaný model Master v provedení Red Edition s rozšířenou výbavou. Standardem je zde maska chladiče s chromovanými lištami a k poznávacím znamením mají patřit i LED světlomety i loga Red Edition na dveřích.

Interiér mají charakterizovat potahy sedadel se specifickým vzorem a prošíváním bílou nití a nová palubní deska s chromovanými rámečky výdechů ventilace. Součástí standardní výbavy interiéru Red Editon je pak mimo jiné bezdrátová nabíječka pro chytré telefony, úložný prostor pro rukavice, výsuvná podložka, držák nápojů a horní uzamykatelné schránky v palubní desce.  

Standardně je Red Edition vybaven motorem 2,3 dCi o výkonu 110 kW, ale má být k dispozici i s ostatními verzemi přepracovaného vznětové jednotky a rovněž i s elektromotorem poháněným provedením Master Z.E.

V případě karosářských verzí se Red Edition neomezuje pouze na furgon, ale lze v tomto provedení objednávat i verze pro přepravu osob nebo podvozek s kabinou pro osazení nástavbou.

Zdroj: Renault Trucks

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)

Doporučujeme