Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Roztomilé BMW Isetta se vrací! Je hlavní hvězdou krátkého napínavého příběhu

Stanislav Kolman
Diskuze (2)

Po delší pauze jsme se dočkali dalšího filmového díla od automobilky BMW. Tentokrát ale není největší hvězdou horká novinka, ale roztomiloučký vůz Isetta.

Projekty BMW Films pro vás určitě nejsou úplnou neznámou. Před lety přišla mnichovská značka s neotřelými krátkými filmy, ve kterých se objevovaly její vozy. Nešlo ale o žádné reklamní spoty, jak je tomu zvykem u jiných značek, ale skutečné krátkometrážní snímky plné akce, honiček, hollywoodských efektů a světových celebrit.

Posledním velkým dílem byl snímek The Escape, který před dvěma lety představoval zbrusu novou řadu 5. Příspěvek BMW na sociální síti Instagram avizoval, že se co nevidět dočkáme dalšího poutavého příběhu. Tentokrát se jmenuje The Small Escape a důvod není těžké uhádnout, jelikož hlavní hvězdou bude roztomiloučký malý vůz BMW Isetta.

BMW krátký napínavý film uvedlo s popiskem „Svoboda vyžaduje odvahu jednotlivce“ a když si jej pustíte, nebude vůbec složité uhádnout proč. Za nás dostává toto povedené dílo palec nahoru!

A pokud chcete, můžete si připomenout i snímek The Escape z roku 2017…

Stanislav Kolman
Diskuze (2)

Doporučujeme

Avatar - Ja Prvni 123
1. 10. 2019 20:03
A bude tam taky napsané, že to byla licenční výroba italskéh
A bude tam taky napsané, že to byla licenční výroba italského autíčka?
Soudruzi z Německa to dokázali vyrábět, ale nikoliv vymyslet - dostat ten nápad.
;-)

A bylo to hlavně levné... protože byla nízká životní úroveň.
No, vypadá to, že ta doba se nám vrací...