Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rychle a zběsile X má druhý trailer, ukazuje známé tváře i pořádnou akci

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Premiéra desátého pokračování populární filmové ságy je naplánována na 19. května. A opět se můžeme těšit na divokou jízdu.

Fast X, tedy desáté pokračování filmové ságy Rychle a zběsile, má druhý oficiální trailer. Jak už víme díky první ukázce, zveřejněné v únoru, role hlavního padoucha se ujal Jason Momoa, který se v roli Danteho rozhodl pomstít za události, které se odehrály v pátém díle - Fast Five.

Video se připravuje ...

Nový trailer pak nabízí více akce, působivé exploze a také detailnější pohled na obsazení, ve kterém ani tentokrát nechybí Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena nebo Scott Eastwood.

Novými tvářemi pro Fast X budou Brie Larson, Alan Ritchson, Daniela Melchior nebo Rita Moreno, která si zahraje filmovou matku Dominica Toretta a jeho sestry. Nepřekvapivě pak stále chybí Dwayne Johnson, který se v minulosti nepohodl s Vinem Dieselem.

Video se připravuje ...

Jak je i z posledního traileru patrné, opět se můžeme těšit na pestrou směsici automobilů, včetně exkluzivních sporťáků, obrněných monster, upravených klasik, tahačů, atd. Děj by se měl odehrávat v Římě, Londýně, Brazílii, Portugalsku, Los Angeles a také na Antarktidě. Vesmír snad už tentokrát tvůrci vynechají.

Desáté pokračování filmové ságy režíroval Louis Leterrier, který by měl režírovat také následující díl, údajně již poslední. Justin Lin, režisér předchozích dílů, se na sérii nyní podílí už jen jako producent. Jedním z producentů je pak i samotný Vin Diesel. Oficiální premiéra je naplánována na 19. května.

Ondřej Mára
Diskuze (0)

Doporučujeme