Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Singer postavil další jedinečnou 911. A zase je to pecka!

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Firma Singer Vehicle Design postavila další úžasnou 911. Tentokrát jde o Targu s decentně tmavou karoserií a oranžovo-hnědým interiérem.

Zatím poslední výtvor Singeru vychází z Porsche 911 Targa generace 964, které u známého úpravce prošlo totální renovací, pro níž se používá výraz restomod. Výsledek, který je vlastně novým autem, dostal jméno "Honor Roll Comission".

Zatímco exteriér vypadá díky tmavému laku velice decentně, interiér působí výrazněji. Může za to zejména použití hnědé až oranžové kůže. Tu najdeme nejen na karbonových sportovních sedadlech, ale také na palubní desce, na koberečcích či výplních dveří. Čalouněný je i zavazadlový prostor.

Přes klasický vzhled pak uvnitř nechybí moderní prvky výbavy jako klimatizace a navigace.

O pohon se stará plochý, atmosféricky plněný a vzduchem chlazený čtyřlitrový šestiválec, který dává nějakých 400 koní. Spojen je s šestistupňovou manuální převodovkou. Motor postavila firma Ed Pink Racing Engines.

Kromě výkonu šestiválec zaujme také zpracováním a nádhernými detaily. Podívejte se sami, v galerii najdete několik fotek.

Jak je u Singeru obvyklé, stejný kus už společnost nepostaví. Zákazník, který za vůz zaplatil jistě pořádný balík peněz (určitě desítky milionů korun), tak bude mít auto nejen krásné, ale také opravdu jedinečné.

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Doporučujeme

29. 4. 2020 11:41
Re: pan Auto
A masturbace u babiččina šicího stroje by nepomohla? :D
Avatar - Dinar
29. 4. 2020 11:10
Re: pan Auto
Singer, to je vlhký sen. :-)
29. 4. 2020 10:43
Re: pan Auto
...krásná recenze od Henryho:

https://www.youtube.com/watch?…
Avatar - kari.laz
29. 4. 2020 08:32
pan Auto
Koukal jsem nedáno na TopGear a tam James měl právě jeden výtvor od Singera a to bylo opravdu pan Auto. Design ve stylu starších Porsche, hodně odlehčené, ale přesto s moderními prvky a skvěle odladěným motorem a řízením a hlavně s manuální převodovkou a toto vypadá, že to bude ve stejném duchu. Paráda. :yes: