Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Fabia Monte Carlo přijede v květnu, známe první podrobnosti!

Jan Mička
Diskuze (21)
Z důvěryhodného zdroje se k nám dostaly informace o Škodě Fabia Monte Carlo. Vůz očekávejme ještě v první polovině letošního roku.

Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto aktuálně nabízí verze Monte Carlo u všech modelů kromě Octavie a Superbu. Sportovněji laděné modely se od standardních odlišují černě lakovanými vnějšími zpětnými zrcátky, černými disky, tmavým pozadím světlometů a předních mlhovek, zatmavenými bočními okny, a u Rapidu Spaceback a SUV Yeti také černou střechou. Uvnitř bychom našli tmavé čalounění, sportovní sedadla s červeným obšitím a kožený volant.

Svého času byla v nabídce také Fabia Monte Carlo, která se podle informací našeho důvěryhodného zdroje vrátí jako hatchback i kombi na přelomu května a června. Výbava by měla vycházet z linie Ambition, vyloučit však můžeme litrový tříválec o výkonu 44 kW.

Oproti základní konfiguraci navíc dostanete sportovní přední sedadla, kožený paket s červeným prošíváním, dekorační prahové lišty, střechu a sloupky karoserie v perleťově šedé barvě, vnitřní dekorační lištu Black Cube, hliníkové kryty pedálů, diody pro denní svícení, černou masku chladiče, zatmavená boční okna, panoramatické střešní okno a sportovní podvozek. Vůz by měl standardně vyjíždět na litých 16“ kolech, v nabídce nicméně také najdeme o palec větší disky jako u standardní Fabie.

Výše zmíněné informace nejsou oficiální, vzhledem k důvěryhodnosti našeho zdroje je však lze považovat za použitelné. Jasno ovšem nemáme v cenové politice. Pokud nahlédneme do ceníku druhé generace Fabie z dubna loňského roku, dosahuje cenový rozdíl mezi liniemi Active a Monte Carlo s motorem 1.2 TSI/63 kW výše 66.000 Kč. Pokud by Škoda postupovala podle podobného klíče také v případě nové Fabie, mohlo by základní Monte Carlo stát okolo 320.000 Kč.

Jan Mička
Diskuze (21)
Avatar - Doupik
12. 1. 2015 16:15
Re: Octavia
Ha, tož jsem se zeptal na Twitteru a Octavii Monte Carlo mi (bez časového přiblížení) potvrdili :-)
https://twitter.com/skodacz/status/554…
11. 1. 2015 19:20
Re: Mě se líbí,
...óóóbr kolečka :-)
11. 1. 2015 19:07
Re: Mě se líbí,
To je dosť na menší autobus. :-)
Avatar - simply never
11. 1. 2015 18:44
Re: Octavia
Ospravednujem sa za formu mojej prvej reakcie.
11. 1. 2015 18:34
to jako ma
bejt nekdo vyplesklej ze schade v cerveny barve?