Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Rapid bude pomáhat a chránit, v Číně

Diskuze (5)
Čínské zastoupení Škody převedlo policejní úpravu Rapidu. Potřebné vybavení navýší cenu auta o čtvrtinu.

Škoda Rapid se v Číně prezentovala před necelým měsícem – v dubnu na autosalonu v Šanghaji. V Asii je prodává auto, které je proti tomu evropskému modifikované. Má atmosférické motory nové generace, upravený interiér a hlavně kompletně přepracovanou záď. Ta se na pohled liší jiným designem světel, především se pak jedná o klasický tříprostorový sedan.

Součástí modifikací jsou majáky, siréna nebo vysílačka. Podle informací z Číny celý policejní balíček vyjde na 20 tisíc jüanů, v přepočtu 65 tisíc korun. Samotný Rapid pak v Číně stojí od 80 tisíc jüanů (asi 265 tisíc korun), což je cena za atmosférickou čtrnáctistovku s 63 kW a základní výbavou.

Diskuze (5)
18. 5. 2013 10:32
Re: Ovládání zadních oken od dveří řidiče...
Je to v podstatě Volkswagen Santana. A i Santana měla na začátku ovládání jen předních oken. Viz [odkaz] [odkaz] [odkaz] Buď měli od začátku možnost příplatku, nebo jen zavedli plánovanou změnu v Číně jako první (výroba startovala později), popřípadě je to záležitost jen tohoto kusu a ukazuje budoucí podobu.
17. 5. 2013 18:12
Ovládání zadních oken od dveří řidiče...
To je zajímavý, v Číně jsou čtyři ovladače oken rovnou, tady se na to (kdovíjestli) přejde po roce prodeje...
17. 5. 2013 18:09
Služba
V tom bych chtěl sedět 12ti hodinovou službu... A pak hurá na ortopedii a oční... >:D
Avatar - Stenly77
17. 5. 2013 15:39
Úspory v ČR
Čekám kdyz kvůli úsporám budou mít Rapida i čeští policisté.
Avatar - Atomas
17. 5. 2013 15:33
Aha
Tak už mi jednoduchý design a zpracování interiéru Rapidu dává smysl. To auto je od počátku plánováno jako neskutečný dříč s možností čištění kompletního interiéru wapkou. U uvedeného provedení oceňuji exotické zbarvení interiéru ;-)