Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Scala překvapivě oblékla maskovací fólii. Copak asi ukrývá?

Jan Zajíc
Diskuze (21)

Všímavý čtenář Honza nám do redakční pošty zaslal fotky Škody Scala. Na tom by nebylo nic až tak zvláštního, kdyby se důkladně nemaskovala.

Maskované prototypy z okolí Mladé Boleslavi nám do redakční pošty chodí pravidelně. Rok zpátky to byla především nová Octavia, pár měsíců dozadu se zase roztrhl pytel s prototypy SUV Enyaq. Obě novinky už se odhalily oficiálně, přesto Škodovka maskuje dál… a tentokrát překvapivě model, který ukázala už v roce 2018.

Pozorný čtenář Honza nám dnes zaslal fotografie z českých silnic, na kterých zachytil kamuflovanou Škodu Scala. Otázkou zůstává, proč mladoboleslavští maskují právě tento model? Nový modelový rok byl představen před pár týdny, na regulérní facelift je zase poměrně brzy. Důkladné zakrytí předních a zadních partií tak naznačuje příjezd nové výbavové linie.

Video se připravuje ...

Napadá nás Sportline, ale měl by vedle sportovně střižené verze Monte Carlo smysl? Pasé je za nás rovněž luxusní provedení Laurin & Klement, v úvahu tedy teoreticky připadá ještě oslava výročí 125 let značky. Oficiálně ale zatím nikdo nic nepotvrdil a původ maskované Scaly tak zůstává zahalen tajemstvím.

Pokud pro nás máte tip či nějaký jiný maskovaný úlovek z českých silnic, dejte nám vědět! Ať už prostřednictvím facebooku, instagramu nebo mailové adresy redakce@auto.cz.  

Jan Zajíc
Diskuze (21)

Doporučujeme

27. 1. 2021 20:07
Kéž by...
Scalu RS bych uvítal, ale ještě možná víc bych uvítal tu verzi Laurin a Klement. Co mi chybí ve Scale je třeba nezávislé topení, ventilované sedačky apod. ale jak říkám RS by byla super.
Avatar - mrha
15. 9. 2020 23:50
Nešlo se na to dívat, tak na to dali maskovací fólii
Nešlo se na to dívat, tak na to dali maskovací fólii :-!
Avatar - iudex
11. 9. 2020 12:24
Re: Scala RS
Tak samozrejme je to nereálne v dnešnej situácii. Ale myšlienka je to dobrá a technicky v pohode zrealizovateľná. Scala je na platforme MQB A0 ako Polo, takže dať tam motor z Pola by bez problémov šlo. A pri kompakte by sa cena 2,0TSI predsalen mohla zdať akceptovateľnejšia ako pri klasickom supermini, pričom by bola určite citeľne nižšia ako pri Golfe GTI. Tým by Škoda pekne vyplnila medzeru medzi malým Polom GTI a drahým Golfom GTI/Octaviou RS.
11. 9. 2020 08:40
Re: Fabia IV
To snad ne :D Vždyť je to i velikostně Scala :D Na kombík krátké a na standardní hatchback moc dlouhé :D
Avatar - Ozzman
11. 9. 2020 06:43
Re: Mercedes
Nic ve zlém, "trochu vybaveny", co je vlastně v základu? :D To asi nebude holota, jako Oktávka, že? :D