Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy photos: Dacia Logan Kombi

Libor Zezulka
Diskuze (39)
Už jednou jsme vám ukázali Dacii Logan Kombi v průběhu testovacích jízd. Nyní přidáváme fotografie vozu s minimálním maskováním.

Dacie Logan dobyla střední a východní Evropu a úspěšně kráčí Evropou západní. Na svém tažení dostane další podporu. Dacia intenzivně testuje praktické kombi, jehož studie zamaskovaná do podoby SUV se představila v Ženevě. Logan Kombi jsme vám už jednou na špionážních fotografiích ukázali, tehdy ovšem se silným maskováním. Podruhé se podařilo fotografům zachytit model zamaskovaný podstatně méně.

Provedení zádě s dvoudílnými křídlovými dveřmi a nízko položenou nakládací hranou silně připomíná užitkový automobil, studie Steppe toto řešení potvrzuje. Ač se Dacia snažila tvary kombi u konceptu maximálně zamaskovat, odmyslíte-li si plastové obložení lemů blatníků, prahů a mohutné nárazníky, získáte poměrně přesný obrázek toho, jak bude nové kombi vypadat.

Zavazadlový prostor bude mít podle neoficiálních informací základní objem 500 litrů, jenž sklopením sedadel naroste na 1400 litrů. Pohon zajistí zážehová čtrnáctistovka, časem lze očekávat i vznětový motor 1.5 dCi. Cena nového kombi se bude pohybovat okolo 8000 eur.

Libor Zezulka
Diskuze (39)