Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Subaru v Ženevě: Bude koncept Viziv Tourer nástupcem Levorgu?

Stanislav Kolman
Diskuze (4)
Japonská automobilka vábí na koncept, který se objeví na blížícím se autosalonu v Ženevě. Zatím se musíme spokojit s tajemným pohledem na zadní partie.

Společnost Subaru představuje vize budoucnosti pod názvem Viziv již od roku 2013. Za tu dobu jsme viděli crossovery, výkonné vozy, ale i koncept stvořený čistě pro herní sérii Gran Turismo.

Nyní je na čase představit další studii, tentokrát koncept Viziv Tourer. Japonská značka láká úvodním teaserem, na plnohodnotné představení si musíme počkat do Ženevy, kde jej odhalí 6. března.

Na osmaosmdesátém ročníku slavného autosalonu uvidíme již šestý koncept Viziv z dílny Subaru. Z přiloženého obrázku není patrné, zdali jde o čistokrevný kombík, nebo vůz s nádechem crossoveru. My se ale přikláníme spíše k první variantě, auto by tak mohlo být vyobrazením toho, jak bude vypadat nová generace modelu Levorg.

Pokud skutečně půjde o předzvěst vozu určeného pro sériovou produkci, jistě bude posazen na architektuře Subaru Global Platform, jež letos uspěla v anketě Auto roku v ČR coby technická inovace.

Těžko lze předpokládat, že by japonská automobilka na ženevském autosalonu upřesnila technické specifikace, ty si totiž v případě konceptů Viziv pečlivě střeží. Zmiňovaný kombík Levorg, který jsme mimochodem v závěru loňského roku testovali, je tu s námi již od roku 2014. Nástupce by mohl dorazit počátkem příštího desetiletí.

Stanislav Kolman
Diskuze (4)
15. 2. 2018 07:15
Diky za palčeky dole ...
Nič to však nemení na Subaru Design Image.
S mojimi dvomi sú tu až štyri príspevky!!!! :-)
14. 2. 2018 17:07
Vízie Subaru sú Výživné ...
Je to však ako mantra - vždy to v reále skončí dizajnovým nepodarkom. ;-\
14. 2. 2018 13:23
Re: U Subaru máme jistotu, že z hezkého
U Subaru máme istotu, že urobia dobré auto. ;-)
Avatar - KANKUNEN
14. 2. 2018 12:44
U Subaru máme jistotu, že z hezkého
konceptu nepoužijí ani 5%. Vždy to končí špatně.