Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Supermiss 2015: A vítězkou se stává…

Martin Machala
Diskuze (6)
… dívka číslo 2, Lenka Čepáková! Sobotního finálového večera jsme se jako už tradiční mediální partner zúčastnili samozřejmě i my.

Do finále, které se odehrálo v hotelu Hilton, postoupilo celkově deset dívek. Ty se kromě nejdůležitějšího titulu supermiss utkaly také o korunku Miss Motorsport, Miss Praha a také Miss Tourism Czech. Chybět nemohla ani Supermiss Media, v anketě vybrali čtenáři Blesku dívku číslo 7, Paulínu Pélyovou. Bruneta ze Slovenska se mimo jiné předvedla v originální volné disciplíně, v níž prezentovala svou vlastní kolekci šatů a šperků. Prý si vše sama navrhla i vyrobila. Šikovná holka!

Jinak jsme viděli ve volných disciplínách celkem tradiční mix tanečních vystoupení a zpěvu, i když třeba taková Aneta Dědková s číslem 3 kvalitou svého pěveckého vystoupení velmi mile překvapila. Klidně by si mohla vystřihnout duet s Monikou Absolonovou, která si v Hiltonu také zazpívala.

A právě po jejím vystoupení došlo na samotné vyhlášení vítězky, kdy moderátor večera Jan Čenský pozval na pódium také předsedu poroty a organizátora celé soutěže, Tomáše Vavřince. Nejprve se udělovaly tituly Miss Praha (získala Monika Krpálková) a Miss Tourism Czech (Saskie Olašáková) a pak už asistentky připravily šerpu a korunku pro Supermiss 2015. Favoritkou Auto.cz byla dívka s číslem 7, která už ovládla anketu Supermiss Media, Tomáš Vavřinec však nakonec vyhlásil jiné jméno. Supermiss se stala Lenka Čepáková s číslem 2. Čtyřiadvacetiletá ortodontická sestra z Dolních Bojanovic uvedla jako největší zálibu svého syna, což bylo mezi tím vším modelingem a tančením docela příjemné osvěžení.

V galerii se samozřejmě můžete sami přesvědčit, jestli porota vybrala dobře. Naše favoritka sice neuspěla, možná ale se trefíme příště!

Martin Machala
Diskuze (6)
Avatar - Pekelná Micinka
4. 4. 2016 13:35
Re: APRÍL UŽ JE PRYČ!
Napadlo vás, že je to prostě tím, že to patří blesku, tak když je někde zmínka o autech, tak to sem plácnou.

Já tu zaprostituuji, tohle je zajímavější.
[odkaz]
Avatar - Pekelná Micinka
4. 4. 2016 13:29
Mys dobré naděje
Počkejte, až budou auta opravdu autonomní a jezdit jen na baterky, tohle bude ten nejzajímavější článek, co tu jednou za čtvrt roku bude. >:D
Avatar - Hammunasakra
4. 4. 2016 12:12
Re: nastup
A politiky! ;-)
3. 4. 2016 23:27
nastup
kurvicek pro fotbalisty a hokejisty >:-[]
3. 4. 2016 17:54
Re: APRÍL UŽ JE PRYČ!
No jo škoda už asi zase vyplácí rentu. Jnm. slovy každý den musí být nějaký článek o škodě. 8-s