Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tesla by letos mohla podle Muska vyrobit půl milionu vozů

ČTK
Diskuze (36)

Americký výrobce elektromobilů Tesla by mohl letos vyrobit 500.000 aut. V interním e-mailu to zaměstnancům automobilky napsal šéf společnosti Elon Musk.

Na uniklý e-mail upozornil blog Tesmanian. Akcie amerického výrobce elektromobilů ve středu stouply o 2,73 procenta.

Tesla v lednu oznámila, že letos dodá bez problémů 500.000 vozů. Tento výhled společnost nezměnila ani po nástupu pandemie covidu-19.

Video se připravuje ...

"Všechno to závisí na čtvrtém čtvrtletí. Učiňte cokoli, co podle vás dokáže zlepšit produkci (a zároveň kvalitu)," napsal Musk ve středu zaměstnancům.

Minulý měsíc Tesla informovala, že ve třetím čtvrtletí dodala rekordních 139.300 aut. Společnost bude muset v posledním kvartálu na trh dodat 182.000 vozů, aby svého ambiciózního celoročního cíle dosáhla.

ČTK
Diskuze (36)

Doporučujeme

11. 10. 2020 13:48
Re: Dodá bez problemu
Napsal jsem to špatně. Není to automaticky, ale ty problémy tam jsou s větší pravděpodobností. Prostě auta z první série mají se sériovým autem ještě mnoho odlišného. A to prakticky u všech značek.
To jsem ale daleko od podstaty a to je, že Tesla není rozhodně jediná kdo má problém. Klasické auta mají hromadu případů s totální poruchou motoru. Rozebírá se každý jednotlivý v novinách?
10. 10. 2020 22:37
Re: Dodá bez problemu
Nikoliv. Připomenu ti co si napsal:

Ano, viděl. Kup si jeden z prvních kusů nového modelu a automaticky jsi na tom podobně.

Konec citace.

Takže já ti ze své osmi násobné zkušenosti říkám, že to není pravda. Že na tom automaticky podobně nejsi. To je celé. Nikde jsem nedělal úsudek na milionovou produkci. Ostatně psal si o prvních kusech nového modelu. Tak jaké miliony?

A pokud ti mění nějaký díl, je na to protokol a svolávačka. Nikdo fakt v tajnosti nemění díly, který navíc fungujou.

Jediný auto co jsem zažil u kterého nesedí barva nárazníků s karosérií je sousedova bílá Tesla S a nesedí to fakt hodně. Já nemám tzv. barvocit, takže jsem byl v šoku že i já to vidím. Když to budeš chtít vidět osobně, pošlu ti adresu. Ale primárně jsem chtěl jen říct, že to co si napsal je ptákovina. Protože řešit kvalitu Tesly je dle mého nazoru zbytečná věc co nikam nevede a tak bych se do toho nerad víc poustěl.
10. 10. 2020 21:15
Re: Dodá bez problemu
Traveldrive je dusevne jednoduchy jedinec,takze prepac mu to,ze nedokaze nic viac zosmolit ako jednu trapnu vetu o par slov. :-!
10. 10. 2020 21:07
Re: Dodá bez problemu
Ty si radšej utrieď si pojmy a dojmy a nefantazíruj.
Avatar - _Karel_
10. 10. 2020 18:42
Re: Dodá bez problemu
Ok, zadal jsem si do googlu " ještě větší vergl než Tesla" a vyběhlo mi "impossible". :-(