Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toyota C-HR: Unikly oficiální fotografie

Michal Fokt
Diskuze (29)

Malé SUV C-HR od Toyoty se představí za pár dní v Ženevě, ale už teď se po síti toulají oficiální fotky. Vypadá opravdu velmi dobře.

Když Toyota představila agresivně stylizovaný koncept crossoveru C-HR, asi jen málokdo očekával, že by takhle mohla vypadat finální verze. Jenže Japonci překvapili - mohla. Únik oficiálních snímků odhaluje auto, které se studii podobá více, než se dalo očekávat.

Finální C-HR je sice po všech stránkách "zcivilizované", ale současně zůstaly snad všechny charakteristické rysy konceptu, zejména pak dynamicky střižený profil s masivním zadním sloupkem, zkráceným prosklením zadního páru dveří a výrazně vytažené blatníky. Zádi dominuje velký střešní spoiler a bumerangové svítilny. Příď je pak typická současná Toyota s charakteristickou kombinací světlometů a loga.

C-HR asi nebude nejpraktičtější, ani nejprostornější malý crossover na trhu, ale rozhodně jeden z nejstylovějších a mohl by se tak stát silným konkurentem Mazdy CX-3. Na rozdíl od ní bude k dispozici i s hybridní technikou, detaily zatím nejsou známy, ale půjde téměř jistě o osvědčenou techniku Priusu. Vůz se bude pro celý svět vyrábět v továrně Toyoty v Turecku.

Michal Fokt
Diskuze (29)
Avatar - praděda7
29. 2. 2016 09:19
Re: Velorex
>:D >:D >:D
28. 2. 2016 23:09
Re: Velorex
Hele, není to ani moje třída, a ani náhodou značka...ale když bude ta Ženeva, tak jsem dal koment i k autu, který mne vůbec nezajímá...občas to dělám, ty ne? :-)
28. 2. 2016 22:53
Re: Velorex
ta fotka, na rozdíl od Toyoty, není reál... ;-)
Avatar - praděda7
28. 2. 2016 18:39
Re: Velorex
My jezdíme většinou s Yarisem 1.33 CVT, model 2012. Měli jsme všechny modely Echo/Yarise od roku 1999. Jednou jsme s tím současným udělali Hodonína - Chomutov a 2x Prahu. Pohoda! Co se týká vzhledu, tak ten předešlý se nám líbil nejvíc. :-) Aurise/Corollu jsme měli také cca 1991-94. Pěkné auto, ale na pohodlí nic moc. V 94 jsme měli půjčený nový Renault 19 na cestování po Evropě a byli jsme příjemně překvapení jak byla 19ka pohodlná. O 2 třídy nad Corollou. A to jsem byl tenkrát Toyota man... :-)
28. 2. 2016 18:28
Re: Juke
to treba i jo, ale proste je to Juke od Toyoty, me se libi i tohle i Juke :-)