Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toyota letos představí novou generaci modelu C-HR. Vypadat by mohla takto

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Toyota v prosinci odhalila studii C-HR Prologue, která naznačila, jak bude vypadat druhá generace crossoveru C-HR.

Model C-HR je v nabídce od roku 2016, příjezd nástupce se tedy blíží. Podle různých náznaků bychom se premiéry druhé generace měli dočkat rozhodně v letošním roce.

Koncept C-HR Prologue pak napovídá, že novinka půjde ve stopách předchůdce: nová Toyota C-HR tak bude opět crossover s neotřelým designem a řadou odvážných detailů.

Video se připravuje ...

Studie se pochlubila přídí inspirovanou údajně žralokem kladivounem se zajímavě tvarovanými světlomety, siluetou připomínající trochu kupé, karoserií s kontrastním lakováním, výrazným prolisem na dveřích nebo úzkými zadními světly, která jsou protažena téměř až do horní části C-sloupku. Japonská automobilka dále prozradila, že hlavním designovým motivem jsou „spletené tvary“.

Za pozornost stojí také výsuvné kliky, zrcátka nahrazená kamerami, výrazný zadní spoiler nebo obrovská kola. Jsme zvědavi, kolik z těchto detailů se objeví na produkčním autě.

Grafik motoristického webu Kolesa předpokládá, že se dostane jen na výsuvné kliky. Jeho návrh sériové verze druhé generace Toyoty C-HR je oproti konceptu výrazně civilnější, má upravené přední i zadní světlomety, klasická zrcátka, jiné nárazníky a obyčejnější kola. I tak ale jeho vize představuje crossover s velice výrazným designem.

Nová Toyota C-HR by tedy měla dorazit ještě letos a počítá se nejen s hybridním pohonem, ale také s plug-in hybridní variantou.

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Doporučujeme

10. 1. 2023 18:07
Re: Nechtěl by nám server Kolečka ťóčka Rassíja...
a na kolik dvorku se roSSija rozparceluje
ja navrhuju po ural dat pod kuratelu EU a od uralu na vychod americkejm idianum, kdyz podle ruskejch nacku indiani prisli z roSSiji
a nejaky drobty japonsku
10. 1. 2023 18:05
Re: Odporný ruSSSRácký server
propagujou tady nacky z roSSiji
kdo je majitelem ACZ ???
Avatar - KANKUNEN
10. 1. 2023 16:59
Odporný ruSSSRácký server
Jak známo ruSSSRáci jsou takoví břídilové, že i to malování raději nechají na číňácích nebo to nějak jinak ukradli.
Avatar - Mokrous
10. 1. 2023 16:45
Nechtěl by nám server Kolečka ťóčka Rassíja...
...nakreslit, jak BY mohla vypadat hranice RF po skončení války?