Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toyota zve na akci Testovací víkend

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
Toyota zve na další testovací víkend. Celorepubliková akce navazuje na představení nových modelů Auris Touring Sports a Corolla.

Akce „Testovací víkend“se uskuteční o víkendu 14.- 15. září 2013 u všech autorizovaných prodejců a je určena pro širokou veřejnost. Hlavním cílem je nabídnout detailního seznámení s aktuálními modelovými řadami značky Toyota v České republice. Návštěvníci budou mít možnost absolvovat testovací jízdy s vybranými modely a k dispozici bude i proškolený personál autorizovaných partnerů Toyota pro případné dotazy či poskytnutí dalších informací ohledně všech modelů značky Toyota.

Mezi předváděcími vozy nebudou chybět ani „horké novinky“ v podobě modelů Auris Touring Sports a Corolla. Také zájemci o plně hybridní technologii budou moci získat cenné zkušenosti z testovacích jízd s některými z těchto ekologicky šetrných vozů.

Pro akci „Testovací víkend“ připravila pro návštěvníky překvapení také leasingová společnost Toyota Financial Services – speciální výhodnou nabídku na profinancování s nulovým navýšením pro některé ze zakoupených vozů v rámci „Testovacího víkendu“.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
Avatar - beibej
13. 9. 2013 23:27
tentokrát dobře
konečně se dozvídám co bude, ne co bylo :yes:
13. 9. 2013 19:36
Moc od toho nečekám.
Chtěl jsem si vyzkoušet RAVku, mám smůlu, na zkoušení není a nebude.... Zkuste si nejdříve zjistit, co ve Vaší blízkosti mají v krámě k dispozici.