Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Blonďatá Ruska přesedla z Maserati do Citroënů DS5 a DS4

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Projekt blonDDrive, jehož hlavní hvězdou je Irina Olkhovskaya, se tentokrát zaměřil na prezentaci Citroënů DS5 a DS4.

Mezi prvotiny projektu blonDDrive patřilo téměř sedmiminutové video s Maserati GranTurismo. Italské kupé v něm důkladně představila Irina Olkhovskaya s účesem ve stylu Marilyn Monroe oblečená v těsném a krátkém oblečku.

Nyní je blondýnka s provokativní vizáží zpět a svou pozornost věnuje Citroënům DS5 a DS4. Ve videu dlouhém čtyři a půl minuty jsou ale oba francouzské vozy ve skutečnosti je křovím pro Irinu, která byla mimo jiné Playmate 55. výdání Playboye na Ukrajině.

Design Citroënu DS5 vychází ze studie C-SportLounge. Sází na moderní plynulé linie, složitý tvar velké masky chladiče s chromovanými elementy nebo LED světla pro denní svícení. Expresivní profil se vyznačuje ostře řezanými, zvlněnými prolisy, plynulou linií střechy a rozdvojeným sloupkem čelního okna.

Kreativita designérů se dotkla i interiéru. Futuristickému volantu sekunduje členitý a bohatý dekor palubní desky, komplikovaný design výplní dveří nebo čistá grafika přístrojového štítu. Nové technologie reprezentuje barevný Head-Up Display, který rozvíjí řešení z Peugeotů 3008 a 508.

Menší, luxusnější a extravagantněji tvarovaný sourozenec Citroënu C4, model DS4, představuje druhý přírůstek do prémiové linie Citroën DS. Designem exteriéru vychází z především v případě předních partií z modelu C4. Na mohutnou a vysokou příď navazuje velkoryse provedený oblouk střechy, zvýrazněný chromovaným orámováním.

Interiér DS4, zvláště přístrojová deska, bezprostředně vychází z C4. Je však patřičně vyladěn, přičemž úprava kabiny a její obecné zušlechtění koresponduje s logem DS, umístěným ve středu volantu. Prostor zde dostaly teplé barvy a kůže, jíž je čalouněna i přístrojová deska.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)