Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: BMW X3 má multimédia, na která budeme ještě rádi vzpomínat!

Stanislav Kolman
Diskuze (14)

Skvělá kvalita obrazu, otočný ovladač, intuitivní prostředí. Takový je infotainment současného BMW X3.

Multimediální prostředí novodobých bavoráků si dlouhodobě chválíme. O kvalitě obrazu, svižnosti systému a pestrých barvách u této prémiovky asi nikdo nepochyboval. Líbí se nám především možnosti obsluhy. Infotainment se ovládá nejen dotykem na obrazovku, ale především otočným ovladačem iDrive. A když si na něj zvyknete, na displej už nemusíte jedinkrát šáhnout.

Možná si pamatujete naše dřívější video s BMW řady 2 Active Tourer, které dostává nejmodernější multimediální prostředí a z tohoto pokroku jsem… no, nebyl úplně nadšený. Otočný ovladač totiž zmizel, menu infotainmentu je méně přehledné a chybějí klasická tlačítka pro nastavení teploty. BMW X3 však ještě všemi těmi skvělými věcmi disponuje. Ostatně, mrkněte na video!

Stanislav Kolman
Diskuze (14)

Doporučujeme

Avatar - Dinar
7. 9. 2022 12:37
Re: idrive
Mně teda přední senzory fungují jak mají a fungovaly na každém kusu G30, např. na rozdíl od těch v gle, určitě to není konstrukční problém, spíš kalibrace, servis by to měl umět vyřešit, každopádně je k na.rání, když taková banální věc nefunguje u aut v této cenové kategorii.

To s tím logováním profilu už jsi tu někde zmiňoval, popravdě moc tomu nerozumím, pokud s tím autem nejede po tobě někdo, kdo si dá jiný profil, tak tam ten tvůj přece pořád je, auto tě jen přivítá a nic neloguješ. A časová prodleva 1-2 s při změně menu, to určitě není standard, to bych prudil servis.
Avatar - Dinar
7. 9. 2022 12:33
Re: Re: idrive
A už umíš trojblik?
Avatar - xxc
6. 9. 2022 16:00
Re: Re: idrive
Pôjdem to vyskúšať, som fakt zvedavý, ako to pôjde. Cez mobil poslať trasu do auta po nespoplatnených úsekoch neviem. Jediné, čo ma fakt unieslo na tom infotainmente, keď sa vybila baterka v kľúči, hneď mi to zobrazilo návod, pomocou ktorého som ju hneď vymenil. To majú zvládnuté dobre. Ostatné zle, myslím tam nie je ani android auto, rôzne hlasitosti pre rôzne zdroje, dosť mi to robilo vrásky na čele, keď som tým jazdil :-) Ale je to starý asi 3 roky infotainment, dnešné to už snáď zvládnu.
6. 9. 2022 14:37
Re: idrive
potvrzovani uzivatele to nechce, ale senzory jsou chyba bez diskuze spoleh na to neni
Avatar - fOE
6. 9. 2022 13:23
Re: Re: idrive
Kamos (shodou okolnosti jezdici X1) z Nemecka to takhle dela v CR. 8 let jezdi bez dalnicky, jednou ho chytli. Je v docela vyraznem plusu :-)