Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Ford láká na nové Bronco. Podívejte se, jak válí v terénu

Stanislav Kolman
Diskuze (3)

Modrý ovál zveřejnil video zakamuflovaného prototypu nového modelu Bronco, který zdolává nástrahy náročných podmínek.

Poslední dobou už není nic výjimečného, že nám fotografie a videa maskovaných prototypů servírují samotné automobilky. Posledním takovým případem je Ford a terénní model Bronco, jenž poprvé od roku 1996 plánuje návrat na automobilový trh. Novinka by se měla oficiálně představit ještě letos, a jak modrý ovál uvádí, půjde především o plnohodnotný offroad. To ostatně dokazuje i přiložené video.

Už v průběhu listopadu loňského roku Ford oficiálně potvrdil, že nové terénní náčiní představí na jaře 2020. Přesný termín zatím neznáme a tajemstvím zůstává i finální design, který je v přiloženém videu zakryt poctivou kamufláží.

My už alespoň částečně tušíme, jak by připravovaný projekt mohl vypadat. Indicie nám dává závodní speciál Bronco R určený pro extrémní dálkový závod Baja 1000, jenž byl představen závěrem minulého roku. Samozřejmě, že chystá sériovka bude střízlivější, základní rysy ale zůstanou shodné. Dobrou zprávou pro nás všechny je, že Ford tohle auto nenabídne jen doma v USA, ale udělá z něj globální model, jenž se poprvé představí také v Evropě.

Stanislav Kolman
Diskuze (3)

Doporučujeme

24. 2. 2020 10:26
Bronco
Bronko nikdy nebyl Pick up. To se mi nejak nezda. Tohle bude nakej special. Novej Bronko si zahhral ve filmu Rampage Ničitelé cca 12.46 min od zacatku.
Avatar - 3_diamanty
13. 1. 2020 17:14
parada
vyzera to na paradny terenak ako za starach cias .. bronco :yes: