Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Lamborghini Urraco umí pěkně potrápit

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (11)
Nejnovější video od Petrolicious, v němž se nadšený majitel rozpovídal o svých zkušenostech s Lamborghini Urraco, odhaluje i odvrácenou stranu vlastnictví výjimečného vozu.

V roce 1987 narazil Gene Ondrusek v Dallas Morning News na inzerát, nabízející Lamborghini Urraco z roku 1975 s pouhými 40.000 mílemi, které mělo být v solidním stavu s výjimkou interiéru.

Gene si i díky tehdejšímu stavu severoamerického trhu s klasickými italskými vozy, řekl, že se může jednat o dobrý obchod, kdy provede jen kosmetické opravy Urraca a zůstane v plusu. Realita byla ovšem zcela jiná, a potom co osmiválec spolkl osm ze svým šestnácti ventilů došlo na kompletní renovaci.

V současnosti je Ondruskovo Urraco v perfektním stavu, aby to tak zůstalo je Gene pěkně tvrdý i na své příležitostné spolucestující, kteří musí do interiéru bez bot.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (11)
Avatar - 125S
10. 11. 2014 20:26
Re: Zatím nejlepší díl, co jsem viděl
Možná trochu přehnané, ale lépe bych to nevyjádřil... :yes:

Sám vlastním dva mladší veterány a neni nic lepšího než se vnich ve volném čase svést a úžívat si tu "prostotu". Potom když přesednu do moderního BMW mám takové rozpačité pocity ;-\ . Ten rozdíl se musí zažít. ;-) .
Avatar - Stejsn
10. 11. 2014 13:58
Kastle Uracca se Bertonemu
výjimečně povedla, krásné čisté tvary. Ale výdechy ventilace z F124 / 127 / žigula v kabině jsou teda dost průser :-)
Avatar - eXp10it
10. 11. 2014 13:27
Re: tak nevím
No tak si tu fotku co jsi našel nech otevřenou a pod to si hod replay a podívej se na to video znova co tam je dobastleny za pytel a potom i rovnou na zbytek čalounění. Lidi to nemáte kousek citu ze obhajujete takhle vysperkovanou palubovkou jak z "karosy"? Se podívejte na třeba starší Míru a hned vám musí byt jasne že tohle je funkcni interiér sportovniho auta a ne designový obývací pokoj do kterého se leze bez bot.
Avatar - JDM
10. 11. 2014 13:08
Re: tak nevím
jak psal hitmanPB ,víš velké gulové ... já se taky podíval na nějaký fotky na internetu a zajímavý že u hodně Urraco jsem tu tvoji sloní předkožku viděl...dokonce na dobových fotkách [odkaz]
10. 11. 2014 10:59
Re: Zatím nejlepší díl, co jsem viděl
Zvažoval jsi návštěvu odbornýho doktora? ;-)