Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Lincoln MKT – Crossover pro modelový rok 2013

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Lincoln na letošním autosalonu v Los Angeles představil modernizovaný model MKT, který je na trhu od roku 2009.

Hlavní změny v designu Lincolnu MKT byly provedeny na přídi, kde je nová maska chladiče, která má vůz opticky rozšiřovat a snižovat. Upravenou příď MKT doplňuje nově tvarovaný přední nárazník. Díky upraveným vnějším zpětným zrcátkům a lepší hlukové izolaci má být auto během jízdy tišší.

V interiéru je nově tvarovaný přístrojový panel s centrálně umístěným tachometrem, který doplňují dvě barevné 4,2 palcové LCD obrazovky. Na vrcholu středové konzoly je umístěna 8palcová dotyková obrazovka, jejímž prostřednictvím je ovládán multimediální systém, klimatizace, navigace a další funkce vozu.

Zákazníci mohou vybírat ze dvou šestiválcových motorů spolupracujících se šestistupňovým automatem. Výkon jednotky 3,7 V6 Ti-VCT vzrostl z 200 kW na 224 kW, točivý moment vrcholí hodnotou 372 Nm. Motor 3,5 V6 Ecoboost je standardně dodáván s pohonem všech kol. Tato jednotka disponuje výkonem 265 kW a točivým momentem 474 Nm.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Avatar - Barrichello
5. 12. 2011 09:48
Re: Crossovery
Njn, Lincoln pořád nějak tápe, což je škoda
Avatar - Lonestarstate
2. 12. 2011 17:52
Crossovery
No řeknu to narovinu - nemám rád crossovery. Mají oteklé vnější tvary.... Moderní lincoln si představuju víc jako Continental Concept. Uveďte do sériové podoby Continental Concept a přestanu zlobit >:-[] :-)