Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Má Kodiaq nejlepší škodovácký infotainment současnosti?

Stanislav Kolman
Diskuze (29)

Není nejnovější, ani nemá největší displej. Přesto multimediální prostředí a pracoviště řidiče v Kodiaqu mnozí považují za vrchol ze současné mladoboleslavské produkce.

I když Škoda Kodiaq v loňském roce prošla faceliftem, uvnitř došlo jen k drobným kosmetickým úpravám. To může fandy tohoto modelu těšit, neboť nepřišla přehnaná digitalizace ani stále populárnější „odtlačítkování“ kabiny. Před pár dny se nám Kodiaq v omlazeném provedení v redakci zastavil, a tak jsme se o tom milerádi přesvědčili osobně.

A skutečně. Obrazovka multimédií zůstává zakomponována do přístrojové desky, teplota a řada dalších důležitých funkcí se ovládají prostřednictvím otočných ovladačů a tlačítek, fungování bezpečnostních asistentů lze měnit snadno na volantu skrz digitální budíky. Jasně, co do velikosti obrazovky či možností konektivity může největší škodovácké SUV takovému Enyaqu jen tiše závidět, přesto se nedivíme, že je mezi majiteli škodovek právě toto prostředí tak oblíbené. Ostatně, mrkněte na video!

Stanislav Kolman
Diskuze (29)

Doporučujeme

20. 3. 2022 07:43
Nee
Na video jsem nekoukal, ale stare novinarske pravidlo zni, ze kdyz je v nadpisu clanku otazka, odpoved zni automaticky “ne” ;-)
Avatar - petr petrumr
19. 3. 2022 08:02
Re: Zbytočnosti
umí česky, musíš být čech, ona si to přeloží, dvakrát řekne nevím jak pomoci a když sprostě nadáš, tak začne překládat.
Avatar - petr petrumr
19. 3. 2022 07:56
Možná ne
řidiče nezajímá jestli je to nejlepší, ale škodovkáře ano a to je velký rozdíl mezi řidičem a škodovkářem. Po stránce bezpečnosti u škodovky musíš klopit zrak dolů a tohle se u druhých aut už douho neděje, ale co už, kodiaqa mají ti co jezdí od rána do večera po dálnici a jsou už deprimovaný, že ani ty směrovky nedávají, rozvádí se, večeři nemají, oběd kafé u benzinky, prostě jsou zalezlí v té konzervě a je jim dobře( lžou si), ale nechme jim to, mají jen to.
Avatar - Emel
18. 3. 2022 21:27
Re: Zbytočnosti
Jo, akorát třeba Srbsko nebo Švýcarsko v Unii nejsou, občas se podívám i někam dál... ale pro kupce novejch aut tohle není téma už dneska a za chvíli to nebude téma pro nikoho.
18. 3. 2022 19:20
Re: Nejlepší infotainment
:-) :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: