Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík a Ford Mondeo jako ojetina. Známe názor kovaného odborníka!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)

Technický specialista Martin Vaculík nebude v dnešním videu sám. Na poslední generaci Fordu Mondeo si pozval jednoho z nejpovolanějších.

Nabídka značky Ford prochází v posledních měsících značnou obměnou. Dobře známá jména zůstávají, dnes však symbolizují zcela jiné modely. Jedou ze stálic byl dlouhá léta i Ford Mondeo, jehož poslední generace se vyráběla v letech 2014 až 2022 a nejspíš zůstane bez přímého nástupce. Pro koho je tento vůz střední třídy vhodný? A jakou vybrat variantu?

To vám prozradí Martin Vaculík v nejnovějším obsáhlém videobazaru. Ale pozor, dnes na to nebude sám. Přizval si totiž bývalého hlavního technického školitele českého Fordu Jana Karnolta. Společně vám přinesou unikátní a mimořádně zajímavý obsah, který může sloužit jako inspirace při výběru nového auta. Ostatně mrkněte sami!

Jak už jistě dobře víte, Martin své videobazary od podlahy změnil. Namísto občasníku teď vydává novou obsáhlou epizodu každé pondělí, vždy na webu Auto.cz. Úvodní část videa je pokaždé k dispozici volně na našich stránkách i youtubovém kanálu. Plnou epizodu najdete v sekci Auto.cz PREMIUM+ níže v textu. Dnešní má 28 minut. A protože je v sekci PREMIUM+, samozřejmě ji zhlédnete bez reklam.

Členství v Auto.cz PREMIUM+ si nyní můžete vyzkoušet za 1 Kč, posléze je cena 199 Kč měsíčně. Kromě bazarů Martina Vaculíka dostanete přístup k unikátnímu obsahu na 9 webech našeho vydavatelství, všechna videa bez reklam a rovněž přístup k elektronickým verzím novin a časopisů našeho vydavatelství. Veškeré důležité podrobnosti níže:

Nejnovější videa Martina Vaculíka

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)

Doporučujeme

21. 4. 2023 13:42
Ford novinky
Ford novinky naleznete na jednom miste: http://www.fordauto.sk/