Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík a ojetá Škoda Kodiaq. Medvěd za půl milionu? Dnes už to jde!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (11)

Z největšího mladoboleslavského SUV se díky cenám stává atraktivní zboží z druhé ruky. Na co si dát při výběru bazarovky pozor poradí sám Martin Vaculík.

Model Škoda Kodiaq se na podzim roku 2016 stal prvním novodobým SUV mladoboleslavské značky (nepočítáme-li Yeti) a začal psát příběh karosářského provedení, na které postupně navázaly vozy Karoq a Kamiq. Kodiaq nabídl až sedm míst k sezení a v mezičase se dočkal i faceliftu. O něm si dnes ale povídat nebudeme.

Technický expert Světa motorů Martin Vaculík si velkého medvěda do bazarové rubriky nevybral kvůli omlazovací proceduře, ale faktu, že už jej dnes lze koupit za zajímavé peníze. Základní holátka se vejdou i do půl milionu korun. My vám dnes ve videu ukážeme kousek s motorem 2.0 TDI (110 kW), který najezdil 109.000 km a v „áčkách“ si jej cení na 549.999 Kč. Vyplatí se? Posuďte sami.

Jak už jistě dobře víte, Martin své videobazary od podlahy změnil. Namísto občasníku teď vydává novou obsáhlou epizodu každé pondělí, vždy na webu Auto.cz. Úvodní část videa je pokaždé k dispozici volně na našich stránkách i youtubovém kanálu. Plnou epizodu najdete v sekci Auto.cz PREMIUM+ níže. Dnešní má přes 30 minut. A protože je v sekci PREMIUM+, samozřejmě ji zhlédnete bez reklam.

Členství v Auto.cz PREMIUM+ si nyní můžete vyzkoušet za 1 Kč, posléze je cena 199 Kč měsíčně. Kromě bazarů Martina Vaculíka dostanete přístup k unikátnímu obsahu na 9 webech našeho vydavatelství, všechna videa bez reklam a rovněž přístup k elektronickým verzím novin a časopisů našeho vydavatelství. Veškeré důležité podrobnosti níže:

Aktuální bazary Martina Vaculíka

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (11)

Doporučujeme

Avatar - Atomas
17. 2. 2023 21:14
Re: Video zamrzne
Vtipné je, že jsem psal i na nějaký e-mail, který jsem tady dohledal a dostalo se mi Premium+ podpory - žádná odezva. Tomu se říká boj o zákazníka...
14. 2. 2023 21:11
Re: Video zamrzne
vo Firefox nakoniec pomohlo vypnúť hardwérové urýchlovanie
14. 2. 2023 09:40
Re: Video zamrzne
Taky 10 vterin a konec
Avatar - Atomas
8. 2. 2023 18:23
Re: Video zamrzne
Mám to přesně stejně tak. A najít video o Superbu a čtyřce Octavii bylo také peklo... Premium si představuji poněkud jinak. Tento totální chaos mi stojí max. za tu jednu korunu na měsíc, pak již dále neprodlužuji...
8. 2. 2023 07:33
Re: Kodiaq
Které velké bazarové SUV tohoto věku a km za 550 tisíc je lepší? A v čem?