Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík a současné Audi A6. Rok staré auto je o 750.000 Kč levnější než nové!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (7)

V seriálu zaměřeném na populární bazarovky si Martin Vaculík tentokrát posvítil na zánovní ojetinu Audi A6. Vyplatí se sáhnout po základu?

Mladé ojetiny jsou mezi tuzemskými zákazníky stále populárnější. Není se co divit, vždyť takové ojeté Audi A6 Avant je dnes o tři čtvrtě milionu korun levnější než coby nové? Tedy ojeté… bavíme se o kousku, který najel jen něco přes 15.000 kilometrů za pouhý rok! To už nám přijde jako solidní úspora.

A stejně tak Martinu Vaculíkovi, který si novodobé Audi A6 přizval do svého nejnovějšího bazarového videa. Kromě ceny vozu, která nám na dnešní poměry přijde mimořádně sympatická, se dozvíte i veškeré technické podrobnosti, ale i Martinův tip, po jaké výbavě byste v tomto případě měli sáhnout. A nebojte, řada samozřejmě přijde i na tradiční zvedák!

Jak už jistě dobře víte, Martin své videobazary od podlahy změnil. Namísto občasníku teď vydává novou obsáhlou epizodu každé pondělí, vždy na webu Auto.cz. Úvodní část videa je pokaždé k dispozici volně na našich stránkách i youtubovém kanálu. Plnou epizodu najdete v sekci Auto.cz PREMIUM+ níže. Dnešní má přes 42 minut protože je v sekci PREMIUM+, samozřejmě ji zhlédnete bez reklam.

Členství v Auto.cz PREMIUM+ si nyní můžete vyzkoušet za 1 Kč, posléze je cena 199 Kč měsíčně. Kromě bazarů Martina Vaculíka dostanete přístup k unikátnímu obsahu na 9 webech našeho vydavatelství, všechna videa bez reklam a rovněž přístup k elektronickým verzím novin a časopisů našeho vydavatelství. Veškeré důležité podrobnosti níže:

Bazary Martina Vaculíka 2022

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (7)

Doporučujeme

9. 2. 2023 21:40
MY CHCEME BMW :D
Parádní video.

Chci se zeptat, zda se plánuje něco podobného i na jiné prémiové vozy ? Třeba BMW 3 G20
BMW nabízí taky takovýto podobný program s ojetými vozy.
6. 12. 2022 23:56
Skvelé video
Nebude bazarové video aj na BMW g30?
6. 12. 2022 20:14
Re: Velikost baterie
tak pri 12v a silenym prurezu lze dolovat jednotky kw, baterie mhev hadam 1-1,5kWh
6. 12. 2022 12:21
Re: Velikost baterie
:D :yes:
6. 12. 2022 09:47
Re: Velikost baterie
12V je schopny pohanet motorek do steracu, ale aby to pomahalo motoru, to by nemelo zadny velky vyznam