Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Martin Vaculík a ojetý VW Touran. Motory? Průšvih za průšvihem. Máme ale tip!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (8)

Nejnovější bazarové video Martina Vaculíka bilancuje druhou generaci VW Touran. Je to dobré auto, hodně ale záleží na zvoleném motoru.

Technický expert Světa motorů Martin Vaculík ve své nové bazarové videorubrice důkladně proklepává nejžádanější ojetiny na českém trhu. Asi nepřekvapí, že se mezi nimi objevuje i velkoprostorový model Volkswagen Touran. Obzvlášť v dnešní době, kdy konkurence od vozů podobného střihu intenzivně ustupuje a dává přednost módním SUV a crossoverům.

Martin v bazaru tentokrát našel mladou ojetinu – Touran z roku 2018, který zatím stihl absolvovat jen 44.000 kilometrů. I tak ale bylo co objevovat. Pod jeho kapotou pracuje motor 1.5 TSI/110 kW a za daný vůz si dnes v bazaru účtují takovou částku, že se ji Martin Vaculík bál ve videu vůbec vyslovit.

Jak už jistě dobře víte, Martin své videobazary od podlahy změnil. Namísto občasníku teď vydává novou obsáhlou epizodu každé pondělí, vždy na webu Auto.cz. Úvodní část videa je pokaždé k dispozici volně na našich stránkách i youtubovém kanálu. Plnou epizodu najdete v sekci Auto.cz PREMIUM+ níže. Dnešní má přes 40 minut protože je v sekci PREMIUM+, samozřejmě ji zhlédnete bez reklam.

Členství v Auto.cz PREMIUM+ si nyní můžete vyzkoušet za 1 Kč, posléze je cena 199 Kč měsíčně. Kromě bazarů Martina Vaculíka dostanete přístup k unikátnímu obsahu na 9 webech našeho vydavatelství, všechna videa bez reklam a rovněž přístup k elektronickým verzím novin a časopisů našeho vydavatelství. Veškeré důležité podrobnosti níže:

Bazary Martina Vaculíka 2022

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (8)

Doporučujeme

10. 2. 2023 18:51
Radost platit premium
Když videa už týden nejedou (různé PC, různá místa). Po 15 vteřinách se většinou seknout, bez ohledu na zvolenou kvalitu. :-( ;-\
29. 11. 2022 21:00
Re: opět začít dělat kvalitní, dostupná a poctivá auta
Nemám chuť na premium, ale tie prúsery by mňa osobne zaujímali. Pokiaľ je jediným prúserom cena olietaného Tourana, tak tá je evidentne poplatná dopytu po triede vozidiel (mpv), ktoré už čoskoro nebudú a zároveň faktu, že žiaden touran ako jazdenka nikdy nebol extra lacný. Dôvod pre vysokú cenu málo jazdenej jazdenky v solídnom stave sa nachádza v cenníku nových vozidiel , teda skôr cenníkoch naprieč výrobcami ;-)
29. 11. 2022 12:50
Nepřesnosti v recenzi
Opravím pár nepřesností:
- Existuje i prostřední varianta LED, které jsou statické a po 180.000 km na ně nedám dopustit, svítí stále stejně výborně, jako u nového vozu.
- Touran samozřejmě má v příplatkové výbavě i vyklápěcí tažné zařízení.
- Pokud se páté elektrické dveře nemohou otevřít (přilepené těsnění, zátěž na dveřích atd.), vzpěry to poznají a dveře se nepokouší otevřít za cenu zničení vzpěr.
29. 11. 2022 11:15
Re: opět začít dělat kvalitní, dostupná a poctivá auta
Hlavně aby jsi se svou psychickou nemocí někomu nevinnému neublížil. Měl jsi se k přítelkyni/manželce chovat lépe a nemusel jsi trpět Čížky, když nejsi doma. ;-)
29. 11. 2022 08:21
Video se připravuje ...
skvele