Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video Martina Vaculíka: Vyplatí se na ojeté Škodě Rapid dodatečná antikorozní ochrana?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (19)

Čtenář Světa motorů se ptá na dodatečnou antikorozní ochranu dvouleté Škody Rapid. A technický expert Martin Vaculík odpovídá.

V nejnovějším díle své motoristické poradny dostal Martin Vaculík dotaz na dodatečnou ochranu dvouletého automobilu. Čtenář se ptá konkrétně na Škodu Rapid a zajímá jej, jestli má antikorozní ochrana vůbec smysl. Technický specialista Světa motorů vysvětlí, jestli a proč takovou investici doporučuje a co všechno si musí motorista při aplikaci ochrany pohlídat.

Pokud vás videa Martina Vaculíka baví a chcete vidět i zákulisí jejich příprav, nezapomeňte nás sledovat na instagramovém profilu @auto.cz. Třeba i tam můžete Martinovi poslat svůj dotaz technického rázu.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (19)

Doporučujeme

Avatar - das_autos
23. 8. 2021 14:00
Re: Dutinky
Koncern celkem standart.Třeba Ford rezne už ve fabrice,ten je na tom mnohem hůř a po jedný zimě vypadá jak koncern po deseti.Hrůza na dnešní dobu,ale šetří se všude a zvlášť,kde to není na první pohled vidět jako třeba u Fordu.
Avatar - Ada je zase tady
13. 8. 2021 14:26
to je ten, co neumí řídit
ten nám toho asi řekne... :no: Nauč se nejprve, jak se drží volant, když chceš poučovat!
Avatar - rohYpnol
12. 8. 2021 13:36
Re: Poctivě vyrobená...
Je to tak. Pokud se o Octavii 1 někdo aspoň trochu staral, tak dodnes nemá problém s korozí.

Bohužel, doba se posunula úplně jinam. Rapid nemá dobrou antikorozní ochranu. Koneckonců - bylo to auto, které vygenerovala krize automobilového průmyslu.
11. 8. 2021 08:01
Ja mám dojem...
že pán Vaculík si tie témy vymýšľa!
Ale mám pre neho tému do rubriky Veterán.
Nech urobí video + komentár, ako sa dávali embéčky na kolísku a patlali Tlumexom ;-)
10. 8. 2021 16:14
Re: Dutinky
Proč zrovna uloženku? V mém okolí jsou lidi co si auto koupí nové a pak jde rovnou do šrotu. Felicie 22 let, Octavia 1 23 let. Ne každý si kupuje auto na 5 let, ale je fakt že pan Samek je spíš výjimka. Možná ještě stará škola, co se o auto stará, případně ho to baví. Vzpomínám si že koncem 90. let, se třeba u Fabie říkalo, že ošetřovat dutiny není třeba. Teď vidím, že smysl to mělo. Bohužel už je pozdě.