Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nový Jeep Grand Cherokee zvládl losí test na výbornou

Aleš Jungmann
Diskuze (27)
Selhání v losím testu je zapomenuto, nový Grand Cherokee jej zvládl s přehledem.

Jistě si vzpomínáte na aféru, která se rozhořela kolem losího testu modelu Grand Cherokee. Magazín Teknikens Värld tehdy "poslal" plně naložený Jeep při vyhýbacím manévru na dvě kola už při rychlosti 63 km/h, což lze bez servítek označit za velký průšvih.

Jak se zdá, automobila se z toho velmi výrazně poučila. Na videu, natočeném stejným magazínem, zvládne 2.949 kilogramů těžké auto (jedná se tedy o test plně naloženého vozu) losí test bez sebemenšího zaváhání v rychlosti 71 kilometrů v hodině a vyslouží si pochvalu za skvěle zvládnutý manévr.

Aleš Jungmann
Diskuze (27)
7. 1. 2014 13:18
Bariku
...ty si vážně zamindrákovaný blbec.
Promiň, ale je to tak...

Avatar - wakantanka
4. 1. 2014 18:31
Re: OT: prodeje Chrysleru v USA za prosinec
No a tvrdil som ja snad niekde, ze je Prius najpredavanejsie auto? Nie. LEn ze je to velmi popularne vozitko hlavne vo vacsich mestach. A kto by to bol pred par rokmi povedal, ze globalne v USA sa preda rocne tolko hybridnych Priusov ? Vtedy asi nikto. Aj teraz tu robime prognozy my z EU. MAchione ma v tomto vyhodu, pozna situaciu jak v statoch tak na starom kontinente a verim ze bude cely koncern uspeny. Mozno nie o rok alebo dva (take rychle to nebude aj ked by som si velmi prial silnu Alfu napr.) ale urcite tomu jeho planu veria aj banky ked mu na to pozicaju dost penazi. Takze pockajme co ukaze tento rok a budeme mudrejsi. >:D
Avatar - Plautus
4. 1. 2014 08:19
Re: Už předtím to bylo skvělý auto...
A živé stretnutie?
Naživo vyzerá po f/l verzia podstatne lepšie a modernejšie ako pred f/l. A nielen vyzerá.
4. 1. 2014 01:01
Re: OT: prodeje Chrysleru v USA za prosinec
Neviem, ci tu len mne pripada chore, ked sa nejake individuum tesi, ze sa v buducnosti (mozno) nebude nejakej znacke darit??
Avatar - Barrichello
3. 1. 2014 23:16
Re: Podvozok Jeep
Právě to co si napsal je blbost.

Journey má podovzek jeep asi takjako Mitsubishi nebo Avenger.

Interiéry už začal dělat dobrý Cerberus, viz RAMka 2009 a současné GrandCherokee, 300 a Charger. Tyto interiéry vznikly už za Cerberusu.