Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Prozkoumali jsme chytré detaily Škody Enyaq. Tímto vás chrání před zlodějíčky

Stanislav Kolman
Diskuze (11)

Před pár dny jsme se poprvé svezli elektrickým SUV Škoda Enyaq. Jízdní dojmy už jsou venku, tentokrát se podíváme na pár zajímavých řešení.

SUV Škoda Enyaq – sourozenec Volkswagenu ID.4 – je první svébytný elektromobil mladoboleslavské značky. Oficiálně se vůz představil na podzim loňského roku a před pár dny jsme dostali příležitost úvodního svezení v Praze a okolí, což byla fakticky náhrada za tradiční mezinárodní jízdy.

Jak elektrická zadokolka funguje na 21“ kolech v uličkách města jsme si pověděli v psaných jízdních dojmech. Na zkoumání Enyaqu jsme během jednodenní zápůjčky měli jen pár hodin, přesto jsme pro vás stihli připravit ještě jedno krátké video, kde si uděláme malou obhlídku vozu a podíváme se na jeho chytrá řešení. Některá Enyaq převzal z jiných škodovek, jiná jsou zase přizpůsobena faktu, že jde o elektromobil.

Kromě jiného se ve videu dozvíte, jakou prevenci udělala Škodovka před nenechavci, kteří by se na váš elektromobil vrhli třeba u veřejné dobíjecí stanice. Pokud vás zajímají další chystaná videa a samotné přípravy, nezapomeňte nás sledovat na instagramovém účtu @auto.cz!

Stanislav Kolman
Diskuze (11)

Doporučujeme

Avatar - Tomogo
16. 4. 2021 10:27
Může to být skvělé auto, ale ...
... pokud to bude mít pomalu vše na dotykové obrazovce tak to domů nechci a je mi jedno, jestli to je elektrické, nebo nějaké jiné.
Avatar - rohYpnol
15. 4. 2021 15:44
Opravdu?
Dotaz na autora - zcela bez urážek a jakýchkoliv emocí.

Podívejte se na výsledek a zamyslete se nad tím, co jsme se dozvěděli:
a) nového
b) zajímavého
c) převratného

Enyaq je určitě zajímavý model, který si zaslouží pozornost. O to víc zamrzí takto chabý obsah videa.
Za mě jsou jednoznačně odpovědi:
a) nic
b) nic
c) nic.

Škrabka byla ukázaná a vysvětlená v každém videu/článku co vyšlo, takže už nejmíň 1000x. Nalévací hrdlo a rádoby senzační story jsem upřímně vůbec nepobral. Jako že by se do výroby dostalo jen kvůli tomu že nějaký novinář zajásal, že se do nádobky trefí i svým teplým proudem silně pochybuji... Škoda tradičně přichází s něčím simply clever s každým modelem. A těch blbostí už je tolik, že toho není moc co vymýšlet.

Snad test bude zajímavý, ale obávám se, že to bude opět nošení dříví do lesa... Bylo by např. fajn zapůjčit auto na nějaký čas nějakému tradičnímu diskusnímu "EV haterovi" aby se podělil o své názory v oponentuře :-[] :-[] ;-)
15. 4. 2021 14:30
Re: titulek
Destnik se skrabkou na led, smetackem na snih a lupou pro nevidome ridice! :-!
15. 4. 2021 14:28
Re: titulek
https://youtu.be/2rmYL3_mwP4?t=891 :-!
Avatar - Mikesus
15. 4. 2021 11:40
Re: titulek
tam už může být deštník, ne? nebo se dává jen ke spolujezdci?