Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Rekonstrukce silnice. Co u nás trvá měsíce, mají v Rusku za jediný den

Michal Fokt
Diskuze (32)
Naši silničáři budou opravovat dálnici D1 dvacet let a až skončí, budou muset začít zase oz začátku. Jestli by to nechtělo změnit dodavatele...

Tohle asi nepotřebuje dalekosáhlé komentáře. Holt když se na šestiproudovku použije ne jedna asfaltovačka, ale šest a k tomu smečka válců a nákladních aut, jde právě nějak od ruky. Srovnejte s libovolným rekonstruovaným úsekem na D1, kde nezřídka neuvidíte ani nohu...

Michal Fokt
Diskuze (32)
22. 8. 2016 14:28
Re: U nás
Nechcite ako to vyzera u nas s vystavbou dialnic :D.
V Presove robili 2.1 km usek cesty, nie dialnice 12 rokov :-).
19. 8. 2016 19:34
Re: Hezké, ale tohle není rekonstrukce.
Nechci ted hledat na foru ty fotky, sledoval jsem tu rekonstrukci a byl jsem v Msk tyden v cervenci. Ano, tech 15 dni co predelavali chodniky se po necem jezdit muselo, byla tam provizorni dolni vrstva a znaceni. Ale faktem zustava ze predelavali celou kanalizaci a zakopavali elektricke vedeni, takze ta cela ulice byla prekopana.
19. 8. 2016 14:54
Re: V Rusku jsou přece
No nevím, zas taková hitparáda to tam není. Pravda větší města kousek (ca.1.000km) od Moskvy ano. I když s každou stovkou km ta úroveň povrchu klesá.
Ale silnice nižší třídy to je zážitek, někdy radši jezdí po poli než po silnici.

Osobní zkušenosti mám.
19. 8. 2016 14:50
Re: Hezké, ale tohle není rekonstrukce.
Nic ve zlém ale při kompletní rekonstrukci zůstává starý asfalt i s vodorovným značením? Možná v pár místech něco opravili dukladněji, zbytek je jen nový koberec.
19. 8. 2016 12:47
Re: Hezké, ale tohle není rekonstrukce.
Tak si najdi dalsi info. Je to pokladka finalni vrstvy, predtim tu ulici kompletne prekopali, celkova rekonstrukce cca mesic, z toho 2 dny bez provozu.