Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Renault už testuje nástupce SUV Koleos

Michal Fokt
Diskuze (7)
Debut nové generace kompaktního SUV Koleos se očekává v březnu příštího roku v Ženevě a finální testování předprodukčních prototypů je tak v plném proudu.

Renault neměl s kompaktním SUV Koleos moc velký úspěch, odrazoval zejména asijský design, ale i nepříliš prostorná kabina a kufr. Vůz tak svých pět let na trhu spíše přetrpěl a v příštím roce se chystá nová generace. Ta by se měla představit v březnu na ženevském autosalonu a prodej bude spuštěn nejpozději na podzim.

Proslýchá se, že nové kompaktní SUV bude větší, než současný Koleos, aby došlo k většímu odlišení od malého crossoveru Captur a stejně jako nový Nissan X-Trail bude využívat koncernovou platformu CMF. Počítejte také s použitím stejného turbodieselu o objemu 1,6 l. Nyní byl kamuflovaný Koleos II natočen při testech poblíž Stuttgartu a jak záběry naznačují, podobně jako Espace bude do značné míry inspirován studií R-Space.

Michal Fokt
Diskuze (7)
Avatar - Ada je zase tady
6. 12. 2014 22:14
Re: Bude to trošku jinak
Leccos si na kreatuře firmy rendlík a spol. dovedeme představit poměrně přesně... :no:
2. 12. 2014 09:19
Re: Bude to trošku jinak
Presne tak ako pisu pani vyssie nebude to ziadny koleos ale "Renault Quashqai" Uz dlhsiu dobu je znamych dost vela detailov asi snad jedine okrem jeho nazvu a finalneho dizajnu, ktory si ale vsetci vieme predstavit :-)
Avatar - Ronault.
1. 12. 2014 16:31
Re: Bude to trošku jinak
Přesně tak. Mohl by si autor článku trochu ujasnit data.
I prodejci už potvrzují příchod na trh na jaře 2015, zatím jeho krycí jméno je Renault Quasquai a tedy by měl být zasazen do "kompaktních SUV"

No a taky mi nesedí tvrzrení, že Koleos měl problém s nitřní prostorností... viděl bych jiné problémy, ale prostornost...??? :-O

Jinak dnes jsem již staticky odzkoušel novou i20. Dvěmi slovy: VELKÝ POKROK
1. 12. 2014 16:30
Re: Bude to trošku jinak
Kadzar? to snad ne
Avatar - 3_diamanty
1. 12. 2014 15:08
Re: Bude to trošku jinak
starsie info este z leta.... ktore potvrdzuje to co pises [odkaz]