Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vylepšení pro novou Hondu CR-V: tovární Aero Performance Pack

Michal Otruba
Diskuze (14)
Máte v plánu vylepšení vaší nové Hondy CR-V? Automobilka Honda vám nabízí optický sport paket, se kterým se budete alespoň trochu lišit od ostatních majitelů.

Nová generace Hondy CR-V je pěkné silniční SUVčko. Do terénu se s ní jistě mnohokrát nepohrnete a pro větší exkluzivitu na zpevněných komunikacích nabízí Honda tovární sport paket, se kterým vypadá CR-V ještě lépe.

Nová přední maska a agresivnější mřížování, lehce pozměněný přední i zadní nárazník, střešní spoiler a rozšířené boční prahy jsou ingredience, kterými má vaše lehce pozměněná Honda přitáhnout oči kolemjdoucích. O lepší jízdní vlastnosti se bude starat modifikované sportovní zavěšení kol a třešinkou na dortu jsou 19‘‘ pětipaprsková kola z lehkých slitin.

Michal Otruba
Diskuze (14)
Avatar - King
13. 3. 2007 16:34
Re: Zuby..
Tak tak, svébytné, nepřehlédnutelné a skutečně povedené auto, v tomto případě velmi sexy díky sportpacku. Asi bych v tomhle případě zvládnul i tu světlou metalízu. :-) Chybí mi maličkost - 900 papouchů. >:D
Avatar - Pekelná Micinka
12. 3. 2007 23:59
Zuby..
..si na tom Honda vyláme. Záhledl jsem z dálky jednu jet, ale nevěděl jsem že to je ona, dokud se nezjevil i předek. Od začátku, co jsem viděl to zadní boční okno, jsem se domníval, že to je nějaký korejec. Slabší to design.