Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Yeti míří domů. Do hor (Roadlook TV)

Libor Zezulka
Diskuze (27)
V létě jsme si dali s Roadlookem menší pauzu, ale to hlavně proto, abychom vám měli na podzim co pouštět. A teď vám pouštíme test Škody Yeti z konce letošní zimy, kdy se Yeti vracel domů.

Myšlenka na pozadí tohoto testu byla asi taková. Máme Škodu Yeti. Je to malý cross-over nebo chcete-li malé SUV (ony se rozdíly mezi zmíněnými segmenty v tomto případě docela stírají) a rádi bychom vyzkoušeli, co tohle auto vlastně umí. Ve chvíli, kdy jsme se rozhodovali, byla všude kolem hromada sněhu a navíc znovu začínalo padat, a to dost hustě. Nějaký off-road areál prostě není to místo, kam bude Yeti a jeho majitel jezdit, tak jsme jako cíl zvolili vrcholek nad malebnou vesničkou Podkopná Lhota a vyrazili.

Nejdříve jsme to vzali hezky po silnici (kdesi tam pod tou vrstvou uježděného sněhu být měla) a následně uhnuli do lesa, na polní cestu. Tam jsme se ovšem dostali celkem rychle do potíží a museli hledat alternativní trasu. Jak celé tohle hledání a objevování schopností malého Yetiho, kterého jsme zkrátka jenom vrátili tam, kam patří, a to do hor nebo spíš kopců, vám ukáže další díl Roadlook TV.

PS: od tohoto okamžiku opět najedeme na pravidelný režim

Libor Zezulka
Diskuze (27)
26. 12. 2010 20:08
Re: rychlost
čím rychlejc v takovejch případech jedeš tím líp. Naopak mě přišlo, že mohl jet rychleji.
26. 12. 2010 20:05
Re: HALDEX
A jestli pak si aspoň vypnul ESP ASR a další kraviny co mu kecaj do řízení. Je jasný, že s tím to pak nevyjede.
26. 12. 2010 20:03
Re: Parááda
Jestli máš 4x2 oktávku tak se ti nedivím, ale se 4x4 oktávií bych si tam klidně troufnul :-) Ta projede hochu věci, když jí nenecháš zastavit a držíš ji furt pod plynem ;-)
Avatar - skejpa
5. 12. 2010 16:10
Re: Yetiho na LESÁKY...
:yes:
Avatar - FISHkaa
21. 9. 2010 14:33
Re: Porovnani s G4 4motion
navíc myslím, že forester v základu má jenom na jedné nápravě samosvor.. Vyšší motorizace na obou... Cena Forestra ve stejné výbavě je o dost jiná (JáTymu nefandím) ;-)