Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zaplavené Německo ukázalo škody na autech. Je to hodně smutný pohled

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)

Německé pojišťovny poslaly do světa fotogalerii automobilů poničených v důsledku nedávných tamních záplav. A nekouká se na ně hezky.

V kontrastu s téměř dvěma stovkami vyhasnutých životů jsou škody na automobilech po záplavách samozřejmě jen drobnou starostí, přesto je dobré ukázat si, co všechno může takový živel napáchat.

Několik německých pojišťoven publikovalo snímky poničených vozů plných vody a bahna, které mají po záplavách a bouřích jen velmi malou naději na opětovný provoz. Posloužit však mohou alespoň coby dárci náhradních dílů, a tak je společnosti nyní posílají do aukce.

A nejde jen o všední automobily, které potkáváme na každém druhém rohu. V galerii můžeme zahlédnout například BMW M3 generace E30, stejně jako spoustu dalších zajímavých strojů. Tak co, troufli byste si na kompletní renovaci takového projektu, nebo je to podle vás ztráta času?

Podle dat ze závěru července vyhaslo při záplavách 14. a 15. července 180 životů a dalších asi 150 lidí bylo nezvěstných. Nejhůře zasaženým regionem byl Porýní-Falc, jenž krátce po záplavách hlásil 132 potvrzených obětí.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)

Doporučujeme

Avatar - Ada je zase tady
7. 8. 2021 14:23
BMW
Je zřejmě vozidlo zdaleka nejvíce postižené záplavami...