Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Audi opět partnerem karlovarského filmového festivalu

Ondřej Láník
Diskuze (4)
Hvězdám filmového nebe bude sloužit celkem 55 luxusních vozů Audi.

Flotila více než padesáti vozů Audi bude k dispozici celebritám, které se zúčastní letošního už 42. ročníku Mezinárodního filmového festivalu (MFF KV), konaného na přelomu června a července v Karlových Varech.

Letošní MFF KV není zdaleka první společenskou či kulturní událostí, jejíž organizátoři přivítali možnost zdůraznit význam jimi zajišťované akce tím, že vzácným návštěvníkům poskytnou pohodlí vozů Audi.

Prestiž značky Audi potvrzuje i partnerství s organizátory významných společenských, sportovních a kulturních událostí nebo unikátní služba s názvem Audi Exclusive Limousine Service (AELS), která zajišťuje přepravu prominentních pasažérů z řad podnikatelských, sportovních a uměleckých špiček v rámci hlavního města Prahy.

Organizátorům a zejména VIP hostům letošního MFF KV bude sloužit 15 nejprestižnějších limuzín Audi A8, 30 limuzín Audi A6 a tři praktické vozy Audi A4 v provedení Avant. Jako skvělé doplnění flotily prestižních vozů poslouží i sedm kabrioletů Audi A4 Cabriolet, které se budou dokonale vyjímat v letní lázeňské atmosféře festivalu.

Ondřej Láník
Diskuze (4)
18. 4. 2007 11:20
Re: Audiii!
Letos budou také, nevim proč chybí v článku