Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Seat připravil další premiéru: Na náplavku přiveze kompaktní SUV Arona

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Španělská automobilka odhalila další přírůstek do rodiny SUV koncem června v Barceloně. Premiéra pro veřejnost proběhne na netradiční výstavě Auta na náplavce.

Unikátní událost Auta na náplavce bude hostitelem mnoha zajímavých premiér. Ještě před světovým debutem na frankfurtském autosalonu se zde představí nové Audi A8 či crossover Kia Stonic. Česká výstavní premiéra čeká kupříkladu Mitsubishi Eclipse Cross či Nissany Qashqai a X-Trail.

Skupinu debutujících modelů nyní rozšiřuje také nejnovější člen automobilky Seat – kompaktní SUV Arona. To se v rámci novinářské předpremiéry odhalilo zvaným hostům v Barceloně koncem června a my zde samozřejmě nechyběli.

Připomeňme, že crossover španělského výrobce je postaven na platformě MQB A0, kterou sdílí s Ibizou. Zároveň se jedná o menšího sourozence SUV Ateca, přičemž většího zástupce tohoto segmentu hodlá Seat představit později.

Unikátní automobilová výstava Auta na náplavce startuje už 31. srpna a probíhat bude až do 3. září. Kromě vozů samotných čeká návštěvníky také bohatý doprovodný program, včetně 3D projekce do vodní stěny či koncertů kapel Jelen a Monkey Business. Více informací o akci naleznete na oficiální Facebook události.

Podívejte se také, jak si Arona krátce před debutem v Barceloně zalétala pod vrtulníkem.

Video se připravuje ...

Stanislav Kolman
Diskuze (0)