Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW 7 Individual: Bavorák pro nejnáročnější

Tomáš Dusil
Diskuze (36)
Nová generace BMW 7 (G11) nabízí snad všechno, co existuje v možnostech automobilové výroby v polovině druhého desetiletí třetího tisíciletí. Komu to nestačí, může od nynějška zvolit verzi Individual.

BMW Individual existuje již nějaký ten pátek. Vždycky se jedná o výrazně personifikované modely mnichovské značky. Je tu pro ty, kterým se běžné bavoráky zdají příliš obyčejné nebo snad fádní? No to už bychom asi trochu přeháněli.

Obdobný program se nyní nabízí také pro horké želízko v ohni v podobě nové, v pořadí šesté generace velké řady 7. Změny zahrnují jak exteriér, tak interiér. Z prvně jmenovaného ranku můžeme zmínit například vícebarevný lak vozu. Nejde však o to, že by každá část karoserie byla jinak lakována, nýbrž o lak, který mění odstín v závislosti na úhlu dopadu a intenzitě slunečního záření.

Lak mnichovští nazývají Almandine Brown. Je metalický, stejně jako použitá kola o průměru 20 palců s loukotěmi tvaru V. Nechybí ani laserem vypálený nápis BMW Individual. To snad aby bylo každému jasno, s čím má tu čest. Kdyby to náhodou sám nepoznal…

Kvalitní kůže i klavírový efekt

Změny jsou ale rovněž v kabině, zařízené jak jinak v nejvyšším luxusu. Standardem je kožené čalounění s prvky alcantary, tedy italského umělého semiše. Zajímavý je klavírový, tedy lesklý efekt, stejný se opakuje také na koženém volantu vozu.

Tomáš Dusil
Diskuze (36)
Re: Nechápu existenci Rolls Royce Ghost
>:D >:D >:D
13. 8. 2015 23:33
Re: Jste všichni do jednoho, kromě mě samozřejmě banda blázn
A pozítří nám napiš, jak se ti s tou novou sedmičkou jezdí. :-)
Avatar - flyboyeda
13. 8. 2015 23:29
Jste všichni do jednoho, kromě mě samozřejmě banda bláznů a
Prostě Rolls Royce to je zastaralá technika BMW, takže BMW, je pro mě numero uno, on se mi stejně ani ten Phantom nelíbí

Takže si zítra koupím BMW 7 nové generace a ze všech idiotů co jezdí v Prd Duchovi si budu dělat srandu dál, mějte se saláti
Avatar - vabis
13. 8. 2015 16:17
Re: Nechápu existenci Rolls Royce Ghost
Flaji, Vaše krásná štíhlá mladá slečna, nebude mít stejné triko jako …. já. Nejsme v severní koreji, i když by to bylo logisticky jednodušší. Každé duši jiné auto sluší. Podívej se a koncern, Fabia- Ibiza-Polo, zákazník téměř nemůže uniknout a peníze budou doma tak jako tak. Ghost a sedmička si do zelí nelezou vůbec. Minulý týden jsem jel přes Ostravu a v Car Tec Group na place kupátko Wraith, zážitek v pravdě epesní. Pohledej oblek co máš do tanečních a zajdi někdy kouknout, to auto má jinou auru už z dálky, kdepak 760. Auta jsou jak ženy, vždycky dvě ruce, dvě nohy. Ale věř že každá je úplně jiná , proto užívej život plnými doušky.
13. 8. 2015 14:30
Re: Nechápu existenci Rolls Royce Ghost
:yes: :-) Já ho viděl včera, ale je jich jak iránského šafránu...