Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Citroën Aircross na dalších snímcích, odhalí se 8. dubna

Jan Mička
Diskuze (5)
Kompletní odhalení Citroënu Aircross je plánováno na středu 8. dubna. Možná se díváme na novou generaci SUV C4 Aircross.

O uplynulém víkendu jsme ukázali první fotografii konceptu Citroën Aircross, kterou zveřejnila sama automobilka na svém twitterovém účtu. Den před jeho oficiálním odhalením nám Francouzi poskytli další dva snímky, které již o vozidle říkají něco více.

Z detailů karoserie si můžeme domyslet prakticky cokoliv, základ v podobě modelu C4 Cactus už ale není tak jednoznačný jako na konci minulého týdne. Zmizely totiž charakteristické ochranné prvky Airbump a místo nich se nad prahy dveří objevují černé lichoběžníky doplněné atraktivním tahokovem. Tvar víka zavazadelníku a dokonce i předních partií Cactus napovídají, zadní světlomety jsou však zcela nové. Co ale dříve zmíněná kamera v každém kole? Na jednom ze snímků totiž není patrná.

Těsně před kompletním odhalením Citroënu Aircross pochopitelně vznikají spekulace, jak s ním francouzská automobilka naloží. Může se jednat o další verzi Cactusu (takový postup Citroën ukázal již na pařížském konceptu C1 Urban Ride), třeba se ale díváme na předzvěst zcela nového C4 Aircross, který v současné podobě sdílí technický základ s Mitsubishi ASX.

Jan Mička
Diskuze (5)
8. 4. 2015 08:41
Re: Aircross
Trefil jsi to perfektně Péťo. Jen pro vyvolené >:D Kdysi byl v tv pořad Vyvolení (možná si vzpomeneš) ten spočíval v tom, že blázni, kteří se přihlásili do tohoto pořadu zavřeli do jednoho domu.To je správný model pro tebe. :-)
8. 4. 2015 01:31
AirCross
Ti Francouzi by už měli přestat chlastat to víno... alespoň v práci.
Avatar - KANKUNEN
7. 4. 2015 17:45
Re: Aircross
:yes: Ožrala car, designér ležel ožralý před C5 a jak to viděl dvojitě, tak to na druhý den nakreslil.
7. 4. 2015 17:08
Aircross
Obrázek kompletního auta:

[odkaz]