Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford uvádí na trh servisní balíček Transit24

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Nová nabídka servisních služeb automobilky Ford je určena pro užitkové modely značky a zákazníkům má šetřit především čas i finance.

Ford má v současnosti historicky nejširší paletu užitkových modelů, které spojuje jméno Transit. Zákazníci mohou volit od nejmenšího Transitu Courier přes Transit Connect a Transit Custom až po velký Transit. První tři pak mají ještě svá dvojčata pro osobní dopravu pojmenovaná Tourneo Courier, Tourneo Connect a Tourneo Custom. Paletu užitkových modelů pak ještě doplňuje pick-up Ford Ranger .

Ve druhé polovině letošního roku uvádí Ford na evropský trh servisní balíček Transit24, který převzal jméno dodávkových modelů a jeho cílem je především zkrátit čas potřebný na opravy a zvýšit komfort poskytovaných služeb klientům.

Součásti nabídky Transit24 je mimo jiné bezplatná asistenční služba 24 hodin denně a sedm dní v týdnu, otevírací doba servisu prodloužená přes noc nebo noční servis alespoň jednu noc v týdnu, náhradní vozidlo, mytí vozu, prostor pro klienty servisu s bezplatným Wi-Fi a řada dalších služeb.

Servisní balíček Transit24 byl uveden nejprve ve Velké Británii a po úspěchu na zdejším trhu míří do 750 Transit center v devatenácti evropských státech. Spolehnout se na něj mají zákazníci v Rakousku, Belgii, Dánsku, Finsku, Francii, Německu, Řecku, Maďarsku, Irsku, Itálii, Nizozemí, Norsku, Polsku, Portugalsku, Rumunsku, Španělsku, Švédsku a Švýcarsku. V Česku prozatím k dispozici není.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)