Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Moje.auto.cz: Hyundai i30

David Bureš
Diskuze (18)
Co majitelé tvrdí o odcházející první generaci Hyundaie i30?

První generace Hyundai i30 patří mezi nejprodávanější modely nižší střední třídy na českém trhu, jen za letošní rok se ji v Česku prodalo 2.562 exemplářů. Jaké přednosti tohoto korejského vozu jeho majitelé vyzdvihují, se dozvíte v uživatelských recenzích na Moje.Auto.cz.

Uživatel I30_Martin vlastní i30 se čtyřválcem 1,4 CVVT (80 kW). Právě motor majitel hodnotí velice kladně, líbí se mu i podvozek, díky kterému je vůz zábavný, ale zároveň komfortní a pohodlný. Za slabou stránku považuje převodovku, u které se někdy hůře zařazuje první stupeň a zpátečka.

Uživatel Big-Paja si vzhled své i30 vylepšil pomocí bílých pruhů přes celou kapotu, zadního spoileru a tónovaných oken. Na automobilu vyzdvihuje výkonný, ale úsporný motor, bohatou výbav a ojedinělý design, zavazadlový prostor je nicméně podle jeho názoru malý.

Podle uživatele Sorry disponuje tento jihokorejský hatchback kvalitním dílenským zpracováním, bohatým vnitřním prostorem díky rozvoru 2.650 mm a bohatou základní výbavou. Při dynamičtější jízdě však roste spotřeba paliva, negativem je i chybějící pátý převodový stupeň.

Kombi i30 cw vlastní uživatel nextright, který na autě oceňuje vnitřní prostor, intuitivní ovládání, kvalitu zpracování a výkonnou benzinovou šestnáctistovku s výkonem 93 kW.

Hyundai i30 je na Moje.Auto.cz hodnocen v mnoha uživatelských recenzích, ty další najdete přímo na Moje.Auto.cz. V případě jakýkoliv připomínek či doplňujících dotazů, neváhejte a zapojte se do diskuze.

Sekce Moje.auto.cz umožňuje diskutovat o spolehlivosti nebo provozních nákladech. I Vaše recenze může být pro někoho cenným pomocníkem při výběru vlastního auta, nebo naopak Vám může v diskusi pod recenzí někdo pomoci svojí radou.

Jak založit recenzi na Moje.auto.cz?

Vložit recenzi do Moje.auto.cz může každý registrovaný uživatel Auto.cz. Založení (i pozdější editace) recenze pomocí příslušného formuláře je rychlé a intuitivní, pomocnou ruku poskytne také nápověda v pravém sloupci.

Co by měla recenze obsahovat? Nemusíte se zabývat popisem technických dat nebo výbavy, to je možné na internetu snadno najít. Cenných zkušeností z praxe naopak není nikdy dost a mnohdy se nacházejí jen na fórech specializovaných na danou značku nebo typ vozu.

Podstatné jsou především Vaše zkušenosti s automobilem. Běžný provoz odhalí řadu předností i nedostatků, které může znát jenom majitel daného typu auta. Proto Vaše poznatky, o které se s ostatními podělíte, mohou někomu pomoci při nákupu auta. Nezapomeňte také připojit fotografie vlastního vozu, které doplní informace uvedené v textu.

David Bureš
Diskuze (18)
11. 11. 2012 22:52
Kvalita
Ahoj,
přemýšlím o nákupu Hyundai i30, ale zajímala by mě především kvalita. Moc nerad bych měl auto více v servisu než s ním jezdil. Nyní mám škodovku. Díky
23. 10. 2011 15:39
Re: Chyba pri užívateľovi Sorry
To ale není naše dílo...
23. 10. 2011 11:24
Re: Chyba pri užívateľovi Sorry
Ja myslel,ze mam 4st automat!!! :-)
Avatar - Sorry
23. 10. 2011 10:53
Chyba v opisu textu
Ano, je to tak. Autor clanku chybne opsal cast moji jiz byvale recenze. Je jasne, ze i3O ma v zakladu 5 rychlostnich stupnu a ze prave 6 rychlostni stupen chybi.
23. 10. 2011 02:19
Re: Chyba pri užívateľovi Sorry
Jasně, pro každý převodový stupeň je jedno kolo na vstupní a jedno na výstupní hřídeli.. Akorát spátečka má ještě mezikolo aby se to otáčelo na opačnou stranu...