Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Land Rover Discovery 3 v užitkové verzi: N1 není jen českou specialitou

Dan Vořechovský
Diskuze (30)
Land Rover vyšel vstříc požadavkům svých zákazníků a připravil svůj model Discovery 3 i v tovární užitkové verzi.

Land Rover zaznamenal v poslední době velký zájem o svůj model Discovery 3 z řad podnikatelů, kteří požadovali i užitkovou verzi.

Britská automobilka jim nakonec vyšla vstříc a od poloviny března vůz nabídne i v tovární užitkové verzi. Nabídka se však prozatím týká pouze Velké Británie. K dispozici přitom budou dvě verze: Commercial a XS Commercial. Mezi standardními prvky těchto užitkových verzí najdeme 2 130 l nákladního prostoru, jehož podlaha dostala odolnou povrchovou úpravu pro dlouhou životnost, zatmavená skla, dvoudílnou přepážku, vzduchové odpružení a systém Terrain Response. Ještě donedávna bylo ve Velké Británii běžné, že si podnikatelé zakoupili standardní model Discovery 3 a nechali si ho na užitkovou verzi předělat dodatečně.

Zajímavostí je, že se do ceny vozu v užitkové verzi zahrnují také náklady na program kompenzující množství CO2, které Discovery 3 vypustí do ovzduší během 72 tisících najetých kilometrů. Program zajišťuje organizace Climate Care, která získané prostředky věnuje na investice do obnovitelných zdrojů energie a nových technologií.

Dan Vořechovský
Diskuze (30)
Avatar - Pekelná Micinka
14. 2. 2007 19:11
Re: Pro alessia označeno jako OT
>:D
Avatar - Pekelná Micinka
14. 2. 2007 18:44
Re: Brit
:-) :yes: Dá to fušku odpovídat třikrát, ale vyslovil si názor a zasloužíš si odpověď. :-)
Avatar - Pekelná Micinka
14. 2. 2007 18:43
Re: Brit
:-) :yes:
Avatar - Pekelná Micinka
14. 2. 2007 18:43
Re: Brit
:-) :yes:
Avatar - Pekelná Micinka
14. 2. 2007 18:25
Re: Pro alessia označeno jako OT
Nevšimnul! Všimni se, jakej seš, vlezeš nám na podium a marimu tam ladíš strunu! >:D >:D A koukám, že nosíš bílý tílko? Tak ty máš ještě vedlejšák na pláži jo?? >:D >:-[] Ty vole, ten ZZ to válí!!! To je zpěv, koukám na to znova a řežu se jak postiženej!!! A do toho ty moje klávesy! :-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:D >:D