Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Madonnu povezou Prahou Range Rovery

Ondřej Láník
Diskuze (65)
Zatímco zpěvačku s její suitou do Prahy přiveze flotila dvou soukromých letadel, 24 kamionů, 5 autobusů a 18 další vozidel, po Praze budou Madonnu a její nejužší doprovod vozit dva tmavé Range Rovery.

Nejpopulárnější světová zpěvačka Madonna uvede ve středu a ve čtvrtek tento týden na pódium Sazka Areny svoje aktuální vystoupení v rámci turné Confessions Tour. Zatímco zpěvačku s její suitou do Prahy přiveze flotila dvou soukromých letadel, 24 kamionů, 5 autobusů a 18 další vozidel, po Praze budou Madonnu a její nejužší doprovod vozit dva tmavé Range Rovery, zapůjčené od společnosti A.M.T. Group a.s., importéra vozů Land Rover na český trh. Nablýskanou minikolonu utvoří dva vozy – Range Rover a Range Rover Sport.

Vlajkovou loď utvoří špičkově vybavený majestátní Range Rover 4.2 l Supercharged o výkonu 291 kW, schopný zrychlit z klidu na stokilometrovou rychlost za 7,5 s, dynamičtěji laděný Range Rover Sport se spolehne na služby moderního vznětového vidlicového šestiválce common-rail 2,7 l.

„Naše společnost si pokládá za velkou čest, že Madonna dala přednost právě anglickým vozům Range Rover před mnoha jinými slavnými značkami. Nepochybujeme, že bude s jejich kvalitami spokojena minimálně stejně, jako jsou s nimi spokojeni naši zákazníci,“ uvedl k tomu Jeroným Pražský, tiskový mluvčí společnosti A.M.T. Group a.s. „Odolnými a výkonnými vozy značek Land Rover a Range Rover se za prvních sedm měsíců letošního roku nechalo zlákat již 240 českých zákazníků. To je na nevelkém českém trhu skvělý úspěch. A prodeje dále stoupají,“ dodává Pražský.

Ondřej Láník
Diskuze (65)
7. 9. 2006 18:04
Re: PORCHA MIZZERIA
Díky... to vyzkouším :yes:
6. 9. 2006 22:19
Re: Radši z Prahy
:-) :yes: