Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Máme nové fotky z nehody policejního BMW i8: Takto po bouračce dopadlo!

Stanislav Kolman
Diskuze (23)
Doposud byl z nehody policejního BMW i8 zveřejněn jen jediný snímek. Nyní se objevily další fotografie, které krátce po incidentu pořídil brněnský hasičský sbor.

Policie České republiky měla BMW i8 užívat půl roku, případně 20 tisíc kilometrů. Speciálem se ale strážníci mohli chlubit jen několik dnů, 29. května totiž v Brně došlo k nehodě, při které byl vůz vážně poškozen. Kromě policisty, který údajně krátce před nehodou prodělal srdeční příhodu, seděl v autě také zástupce šéfa hradního protokolu Vladimír Kruliš.

Hned druhý den se sociálními sítěmi začala šířit jedna fotografie vozu, ještě k tomu ve velmi špatné kvalitě. Na další snímky z místa kolize jsme si museli počkat téměř měsíc. Přímo na místě je jen krátce po nehodě pořídili členové Hasičského záchranného sboru města Brno.

Ten původně fotky nabouraného BMW i8 nechtěl vzhledem k citlivosti materiálu uveřejnit vůbec, nakonec se ale dnes na webu objevily. Snímky byly s největší pravděpodobností pořizovány narychlo tabletem, nebo telefonem s nepříliš kvalitním foťákem.

S incidentem byl původně spojován také prezident České republiky Miloš Zeman. Policie totiž nejprve tvrdila, že jízda probíhala v rámci prezentačních jízd pro zástupce naší země. To ale Zeman striktně odmítl s tím, že v době konání jízdy (pozdní večerní hodiny) již dávno spal.

Žádné další informace ani odhad rozsahu škod na hybridním sporťáku zatím nikdo oficiálně nekomentoval.

Stanislav Kolman
Diskuze (23)
26. 6. 2017 09:54
Re: Smutné
Mě ale pořád není jasný proč by mě mělo vadit nějaký rozbitý auto, který zaplatí pojišťovna. To je absolutně nepodstatná "kauza", kterou média nesmyslně rozmazávají. A vy se tady rozhořčujete, že někdo někoho svezl. No a co? Mě taky kamarád několikrát vezl policejní Oktávkou. Nikde nic neubylo. Nikdo o nic nepřišel. A kdyby měl někdo známýho hasiče, tak ho třeba sveze hasičským autem a taky jde naprosto ohovno.
26. 6. 2017 09:10
Re: Auto na prd
A kdo normalne plati tu pojistku? Protoze to vypada, ze se jeste zvedne ... :P
26. 6. 2017 09:09
Re: Smutné
Jo a pojistku taky jo? No to jsem moc rad, protoze za pojistku jednoho i8 se da pojistit hodne oktavek ... nebo pockej, vazne ses si jistej, ze pojistku plati BMW a ne my z dani?
Avatar - Hammunasakra
24. 6. 2017 16:40
Re: Smutné
Mezi Mirkem Dušínem a těmahle sráčema co lžou od první chvíle co to auto zrušili je docela dost vrstev [odkaz] = úplně by stačilo bejt někde uprostřed
Avatar - 3_diamanty
24. 6. 2017 07:14
Re: Auto na prd
mne celkovo tento eko sportiak zmysel nedava.. pride mi to nieco ako nealkoholicke pivo... proste tomu nieco chyba .... a nepochybne take dva tri mustangy za celkovu podobnu cenu by asi spravili prospesnejsiu sluzbu....