Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz třídy C bude obouvat pneu Continental

Michal Otruba
Diskuze (8)
Výrobce pneumatik Continental se blýskl dalším úspěchem. Získal totiž kontrakt na obutí všech nových vozů Mercedes-Benz třídy C.

Německý pneumatikářský koncern Continental bude obouvat nové Mercedesy třídy C do svých pneumatik. Na nová auta, která budou opouštět brány výrobních závodů, bude dodávat letní pneumatiky ContiPremiumContact 2 a ContiSportContact 3 ve velikostech 16, 17 a 18 palců. První jmenované pneu by měly vynikat krátkou brzdnou dráhou, druhé zase skvělou schopností akcelerace a přesného vedení v zatáčkách. Continental bude pneumatiky pro Mercedes-Benz vyrábět v Německu, Francii, Portugalsku a České republice. Pro svůj nejmenší model – třídu A – si automobilka Mercedes-Benz vybrala pneumatiky značky Kumho.

Continental však slaví i další úspěch. Mimo vozů Mercedes-Benz třídy C bude na jeho pneu vyjíždět také nový Fiat Bravo. Konkrétně to bude na pneu ContiSportContact 3, ContiPremiumContact 2 a ContiEcoContact 3 ve velikostech 15 až 18 palců v rychlostních kategoriích 210 až 270 km/hod.

Michal Otruba
Diskuze (8)
25. 5. 2007 13:22
Re: jak to je doopravdy
... ty ses ale drsnaaaaaak!!!!

treba by ses mohl i podepsat kdyz mas tak jasno o ostatnich, at vime s kym mame tu cest a na priste si lepe nastudovat "fakta"!
24. 5. 2007 14:04
Co dodat?
Výborná volba! :yes: