Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nissan Juke: Takto facelift vypadat nebude

Diskuze (10)
Maďarský grafik X-Tomi Design vytvořil vlastní vizi, jak by Nissan mohl upravit vzhled modelu Juke po vzoru větších crossoverů Qashqai a X-Trail.

Juke byl pro Nissan trefou do černého. Prodává se už tři roky a stále je v Evropě jedním z nejžádanějších crossoverů (a současně japonských aut). Taková doba od uvedení ale zároveň znamená, že se blíží čas nezbytné modernizace. Teď se sice Nissan naplno soustředí na nové generace větších modelů Qashqai a X-Trail, právě pak by ale mohl přijít na řadu facelift Juku.

Nezávislý designér X-Tomi Design zveřejnil svoji představu možné podoby. Myslíme si o ní svoje – ačkoli skvěle zapadá do současné linie nových Nissanů, připravuje Juke o nejcharakterističtější prvek. Právě kontroverzní design přídě je jedním z hlavních taháků tohoto modelu. A tak si i při stylistických retuších pravděpodobněji udrží současné nekonvenční rozdělení světlometů a jejich zakomponování do masky chladiče a kapoty motoru.

Měnit by se ale mohla nabídka motorů. Letos prošel inovací turbodiesel 1.5 dCi, žhavým kandidátem na výměnu je momentálně benzinová atmosférická šestnáctistovka s 69 a 86 kW. Model Note v této hladině nabízí kompresorem přeplňovaný tříválec 1.2 DIG-S/72 kW a nový Qashqai dostane oturbený čtyřválec 1.2 DIG-T/85 kW. Juku by jistě slušel i výkonnější turbodiesel 1.6 dCi/96 kW, to už se ale pouštíme hluboko do pole spekulací.

Diskuze (10)
Avatar - Fe
20. 11. 2013 14:34
Re: predpoveď počasia
Ale no.. niečim sa musia živiť :D A dá sa aj ničím.
19. 11. 2013 23:22
Re: Ach jo
Jo, měli bychom všichni napsat panu VWavwerkovwi nějaký téma, co nebude, aby mu nedošla inspirace. A pro autora nejlepšího tématu o vozidle, které nikdy nebude, bych navrhoval výlet na víkendové testování Škody Citigo RS V8 4x4, které taky nebude...
Avatar - Olík13
19. 11. 2013 22:22
tfuj...
Odporný pavůz... :-(
19. 11. 2013 21:53
Re: Ach jo
Rapid s V8 taky nebude... o tom by se mělo psát! >:D
Avatar - Ada je zase tady
19. 11. 2013 21:42
To le logické
Samozřejmě, že takhle ten šuplík vypadat nebude. Jistě nezapře rendlíkovské geny a bude to ještě větší strašidlo než nyní... :no: :no: :no: :no: :no: