Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nissan Urge: pojízdná herna

Libor Zezulka
Diskuze (11)
Nissan upřesnil informace a přidal oficiální fotografie nového konceptu URGE, který se představí na autoshow v Detroitu.

Nissan upřesnil informace a přidal oficiální fotografie nového konceptu URGE, jenž se představí 9. ledna 2006 na autoshow v Detroitu. Jeho motocyklový design, na něhož automobilka před časem upozornila krátkou tiskovou zprávou, nebude jediným lákadlem. Další lahůdku ukrývá Nissan URGE pod skořápkou. Zabudovaná konzole XBox od Microsoftu a zábavní systém od téže společnosti dělá ze studie pojízdnou hernu. A nejde o hernu ledajakou. Do systému jsou totiž zapojeny například pedály nebo řízení. Děj se odehrává na výklopné LCD obrazovce, která při skutečné jízdě slouží jako vnitřní zpětné zrcátko.

Libor Zezulka
Diskuze (11)
29. 12. 2005 21:17
KAŠLI NA XBOX
brácho. Mrkni na siluetu... a ta je fakt dokonalá... Takhle má vypadat auto po velkém třesku... tj. po tom, co byl udělanej Vetřelec a Blade Runner... Dokonalej chlad... dokonale odcizení... dokonalé století ticha... P.S. A jestli tě blatníky nechaly v klidu, tak to, brácho, zabal a dělej do vrtulníků, na auta nemáš.