Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Paříž 2012: Autosalonová fotogalerie, den první

Aleš Jungmann
Diskuze (2)
Autosalon v Paříži je jednou z největších událostí sezony, takže na nedostatek novinek si rozhodně nemůžeme stěžovat.

Přeci jen ale jistá nespokojenost panuje. Opravdu nových a zajímavých novinek je jako šafránu, většina novinek už byla „vypálena“ s předstihem. Podobu nového Leonu známe déle než dva měsíce a ani jeho německý bratr Golf nevydržel s premiérou až do Paříže.

Překvapením se dá nazvat třeba podoba omlazeného Gallarda, jehož obrázky před salonem neunikly, hybridní SUV od Audi nebo třeba hybridní kombi od Porsche, byť se u obou jedná o koncept. Bentley tak dlouho napínalo, až je představení „pouhého“ závoďáku pro třídu GT3 zklamáním.

Soudě podle ohlasů vás hodně zajímá také nová Mazda 6, Peugeot 301 nebo Ford Mondeo. Ani to nejsou úplně žhavé novinky, naši redaktoři však poprvé dostali šanci posadit se do nich a tlumočit vám první dojmy. A nebylo to zdaleka vše.

Na videu jsme vám kromě „koncernových“ konceptů od Audi a Porsche představili ostrý Golf GTI, ukázali odhalení modelů Carens a pro_cee´d a šli jsme i na Adama :).

Zapomenout nesmíme na asi největší novinku dne pro českého čtenáře: na zveřejnění ceníku Škody Rapid. I zítra pokračujeme ve stejném tempu, ještě je toho k napsání a natočení opravdu hodně.

Aleš Jungmann
Diskuze (2)
29. 9. 2012 21:51
Volvo
Ač se mi zdály strašně hnusný, tak ty autosalonový jsou super, jen ty přední světla mohly vyřešit trošku sportovněji, tak je to takový moc čínský.
Avatar - Pekelná Micinka
27. 9. 2012 22:18
Pařížská č. 208
Nejlepší je, jak po bombastické studii Onyx, přijde tvrdá realita a vystřízlivění, a to se ještě jedná o "výběrovou" verzi. >:D