Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Pětiletou záruku zdarma nabídne i Nissan

Diskuze (15)
Nissan se přidává ke značkám, které nabízí zdarma nadstandardní délku záruky. U modelů Micra, Juke a Qashqai je bezplatně prodloužena ze tří na pět let.

Kdo se chystá ke koupi Nissanu, má do konce června pádný argument: prodlouženou záruku zdarma. Místo obvyklých tří let a 100 tisíc kilometrů české zastoupení nově nabízí pět let a 150 tisíc km. Akce se vztahuje na modely Micra, Juke a Qashqai, tedy nejžádanější Nissany.

Nissan ale není jediný, kdo nabízí záruku v takové délce. Renault od nového roku nabízí zdarma záruku na 5 let nebo 100 tisíc km (u užitkových vozů 200 tisíc km), Subaru má v ceně vozu záruku na 5 let nebo 200 tisíc km a Hyundai dokonce nabízí 5 let bez omezení kilometrů. Rekordmanem je Kia a její sedmiletá záruka. Zásadní podmínkou je ve všech případech dodržení údržby a podmínek předepsaných výrobcem, resp. prodejcem.

Diskuze (15)
Avatar - pelikoš
8. 6. 2013 21:41
Re: Klud...
ctrl+delete >:-[]
Avatar - twistedTSD
28. 5. 2013 20:07
Re: super
Myslíš, že výrobci prodlužují záruku ze své dobré vůle a víry ve svou neochvějnou kvalitu?...A nedělej zase, jakoby Korejci nikdy neměli svolávačky.
28. 5. 2013 11:59
Re: Klud...
Tenhle samozvaný guru a jeho kult jsou odtrženi od reality, proto nemá cenu na ty jejich psané plky reagovat. Každý normální člověk samozřejmě nadstandardní délku záruky uvítá.
Ale já jim tu dvouletou záruku ze srdce přeji... hlavně těm s 1.2TSI a spol >:-[]
28. 5. 2013 07:39
Klud...
...a mokry hadr! Za chvilu sem pride nas auto-guru aby vam vysvetlil, ze kazda zaruka nad 2 roky je vlastne zla. Ze na zaruku a zlavu sa v autosalone pytaju len socky, a svorcaci.

Ty ako spravny eurodrzek, ked pojdes kupovat auto prilepis hlavu na prednu kapotu, a budes hladat znak. Ak tam niekde uvidis dve prekrizene motyky alebo zdechnutu slepicu, ber ho, a nezjednavaj. To robia len nymandi. Ty predsa vies, ze predajca uz v ramci cenoveho jemnocitu nastavil tu spravnu cenu...
Avatar - Jaros71
27. 5. 2013 23:44
5let?
Prima..ale trvale a ne do 30.6. :no: :no: !!!
Jinak jim jde jen o chvilkové zviditelnění značky..! :-!
Spíš tedy tleskám SUBARU..to je ono. ;-)
Je fakt , že němci by se mohli taky posunout na víc než 2 roky!! :-)
Od VW až po BMW a spol..