Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Citigo: První fotografie z českých silnic

Ondřej Láník
Diskuze (156)
Týden, který byl ve znamení nové malé Škody, uzavíráme několika snímky z dálnice D11.

Definitivní podoba nové Škody Citigo byla zveřejněna 27. září 2011, a tak testovací program na českých silnicích už může běžet v relativním poklidu, bez maskování.

Jeden z předsériových prototypů potkal redaktor Světa motorů Jiří Baborský dnes na dálnici D11.

Žluté Citigo, zatím bez loga na kapotě, uvízlo ve zúžení, takže na focení bylo dost času. Pozornost fotografa nebyla škodovákovi dvakrát příjemná, jakmile bylo kam uniknout, opustil vůz na efkových značkách rychle dálnici, což byla poslední příležitost k vyfocení alespoň jednoho bočního pohledu.

Mimochodem, zelená známka na čelním skle je důkazem toho, že zkoušky probíhají také v městském provozu na západ od našich hranic.




Ondřej Láník
Diskuze (156)
Avatar - pallas
3. 10. 2011 06:05
Re: MISTR DÁLNIC
říkej tomu "CÍGO" ale musíš procítěně >:D
Avatar - Emel
2. 10. 2011 21:17
Re: Žloutenka
Některé auto ustojí svůj základ lépe a některé hůře... ale dobře nám tak, nechali jsme se namlsat promo snímky :-). Už jsme to tu probírali... minimalistický design stojí na detailech. Velký rozvor a absence bočních lišt dají buď vyniknout čistotě tvarů a hezkým kolům, nebo to naopak bude vypadat lacině. Podobný problém je mimochodem třeba s bílou barvou...
2. 10. 2011 00:18
Upřímně nechápu
Posledních pár dní je český internet zahlcen články o Citigo, což je srandoautíčko, které si v Evropě lidi koupí jako třetí "vozítko" do rodiny, popř. může sloužit k motorizaci zaostalých oblastí 3. světa.A vzhledem k ceně aut na našem trhu se u nás rozhodně nebude jednat o žádnou bombu, ale podobně jako u produkce z Kolína (1% z produkce) o naprosto okrajovou záležitost ...

Jsem zvědav, jestli se nebude jednat o krok bokem, podobně jako u téměř propadákového Roomsteru.
Avatar - bubucci
1. 10. 2011 17:31
Re: hrůza
Asi tak a celkově ten gril mohl být větší. Předek auta je opravdu jeden z nejhorších za poslední roky, co jsem viděl. Vypadá to jako nějaká slátanina, kde na sebe nic nenavazuje a jeho ''výraz'' mi připomíná vozy před 20 lety. UP! vypadá o hodně hodnotněji. Osobně se mi nejvíc líbí ta fotka malého Seatu, který sice vypadá jako zmenšená Ibiza, ale jako celek funguje dobře.
1. 10. 2011 17:20
Re: Rozdíly mezi renderem a tím žluťáskem...
... pokud člověk pomine příšernou práci ve "photoshopu".
[odkaz]